matr egle parašė:
sveikos,mes jau turim dukryte,gime 24d 5.01,3.720kg, 51.5cm, gimdziau be epiduro tik kad kai suleido skatinamuosius nes tik 5cm toliau niekaip,tai pasiule v…
Nuoširdūs sveikinimai su dukrytės gimimu
matr egle parašė:
sveikos,mes jau turim dukryte,gime 24d 5.01,3.720kg, 51.5cm, gimdziau be epiduro tik kad kai suleido skatinamuosius nes tik 5cm toliau niekaip,tai pasiule v…
Nuoširdūs sveikinimai su dukrytės gimimu
Evveliute parašė:
Jei problemos su pieno gamyba, tai yra tokie milteliai PROLACT, jie skirti pieno laktacijai skatinti. Neesu bandžiusi, tai nepasakysiu ar padeda![]()
tu milteliu vienas pakelis buvo tarp dovaneliu, kurias visos gavom pagimdziusios, bet nezinau - labai jau neskanus...
siaip as pamaisau: kartais geriu pankoliu arbata (ja beja, rekomenduoja ir maziukams nuo pilvuko putimo ir diegliuku, tarp maitinimu), kartais kmynu arbata, dar girdejau padeda ir pati vakarais daznai propaguoju juoda arbata su pienu (tai naktimis keliuosi su pilnais "bidonais"), ir kazkur skaiciau, bet dar neisbandziau - 2-3 stiklines per diena morku sultys. Mors is kazkur mano mama istrauke, kad reikia gerti krapu seklu arbata - skatina pienuko gamyba (kai buvau pas terapeute - ji irgi tai patvirtino,- matyt cia jos is senu laiku ta zino
orka115 parašė:
tu milteliu vienas pakelis buvo tarp dovaneliu, kurias visos gavom pagimdziusios, bet nezinau - labai jau neskanus...
Krapu seklas gerdavau nuo spaudimo, kadangi problema lijo reiks ir db pabandyti, nors pieno netruksta man. O kmynai padeda ir nuo diegliu, bet jie asmeniskai man kietina vidurius ko bijau labai. Po pirmo gimdymo rekdavau net tualete.
pincee21 parašė:
Krapu seklas gerdavau nuo spaudimo, kadangi problema lijo reiks ir db pabandyti, nors pieno netruksta man. O kmynai padeda ir nuo diegliu, bet jie asmeniskai man ki…
pabandykit maisyti perpus krapai+kmynai
greta4321 parašė:
Na ka sulaukiau geru naujienu rytoj taip a taip sulauksiu savo angeliuko pagaliau net nuotaika pakilosake rytoj ryte kirps vandenis leis paciai pirma pameg…
Na va. Laukimas vienaip ar kitaip atsipirks ;)
greta4321 parašė:
Na ka sulaukiau geru naujienu rytoj taip a taip sulauksiu savo angeliuko pagaliau net nuotaika pakilosake rytoj ryte kirps vandenis leis paciai pirma pameg…
Puiku...pagaliau
Anžela parašė:
Mamytes gal kokias spec arbatas geriat kad pienukas gamintus?
Aš geriu kmynų arbatą su pienu :))
Turtas parašė:
Puiku...pagaliau![]()
Kai suzinojau pirma mintis pagaliau rytoj isaus ir mano diena lsukiu nesulaukiu
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai