Colliukke parašė:
Nzn ar cia normalu. Pakeičiau misinėli nes pradėjo kakoki lb zaliai ir sunkiai iskakoja. Ji geriam jau antra diena. Pries tai tris dienas nekakojo todėl padėjau su …
Maniškis tai kas antrą dieną daro ir žaliai
Colliukke parašė:
Nzn ar cia normalu. Pakeičiau misinėli nes pradėjo kakoki lb zaliai ir sunkiai iskakoja. Ji geriam jau antra diena. Pries tai tris dienas nekakojo todėl padėjau su …
Maniškis tai kas antrą dieną daro ir žaliai
anzeliukas321 parašė:
Vat as irgi pakeiciau,uzvakar pradejau duoti tai vakar padare kaku,siandien nebe,laukiam rytojuas dabar ziuresim![]()
O visada kasdiena darydavo? Mabo tai buna kad viena diena nepadaro tada kita padaro. Na tikiuosi ir maniskė paliks ryt grazia dovanėle, nes as dar laukiu ir grazios spalvos...
Simuutėėėė parašė:
Maniškis tai kas antrą dieną daro ir žaliai![]()
Ka gydytoja sako dėl spalvos? Kiek as skaiciau tai didelė tikimybė kad misinukas netinka. Nes as asmeniskai mp atmetu nes nevalgau nieko miltinio, nieko rukyto, nieko kepto. Žodziu dbr mano racionas grikiai arba avižinė košė, virta kalakutiena arba vištiena, toškintos morkos arba virti burokėliai... tai nieko alergizuojancio...
as dar itariu kad mums cia vit d daro, nes dbr aliejini duodu tai atpilimo praktiškai nėra arba laaabai mazai, bet zandukai paberti...
Colliukke parašė:
Ka gydytoja sako dėl spalvos? Kiek as skaiciau tai didelė tikimybė kad misinukas netinka. Nes as asmeniskai mp atmetu nes nevalgau nieko miltinio, nieko rukyto, nie…
Tai, kad nelabai sureikšminu aš tą spalvą
svarbu gleivių nebūtų
o kad netinka tai gali būt , nes ir žandukus paberia, tai planuoju keisti
Simuutėėėė parašė:
Man pasakė svarbu valgyt netrukdoniu reikės pasidomėt dar, o kaip supratau stomatologas-chirurgas šią procedūrą daro?
O kaip žinot kad yra tas pasaitėlis trumpas?
Colliukke parašė:
Mano va jau trecia diena irgi nedaro, ryt bus ketvirta. Bet mes mp valgom, kartais nakti misinio duodu kai matau kad neuztenka. Kazi a reik padet issikakot ar laukt kol pati.
Bela24 parašė:
Kokie grazuciai visu kleckiukai![]()
pasirodysim ir mes![]()
Grazuole
matau gultuka naudojat maudiniu metu ar patogu mes ir toki turim tik dar nebandem
pincee21 parašė:
Nu blyn panele mano, nuo 21 iki va db puse dvieju dar nemiega. Uzsupuoju padedu ir dzin akys placios, o kaip miego noreciau. Niekas jai uzmigt nepadeda.
Ne jums vieniems tokios bedos mes jau savaite taip vargstam. Nusimaudom pavalgom atrodo jau miegosim paguldau i lovyte praeina kelios minutes pradeda steneti ir prabunda ir tada verkimas iki vidurnakcio.
MilkyWay parašė:
O kaip žinot kad yra tas pasaitėlis trumpas?
Jis prikibęs yra
labai gerai matos
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai