brigusia parašė:
Nu klinikose reik pakovot del teisybes![]()
Tikrai taip...
brigusia parašė:
Nu klinikose reik pakovot del teisybes![]()
Tikrai taip...
tyshkute parašė:
ir mes dar nieko nevalgom apart mp, ir laukiu velyku![]()
as irgi prie tu, laukianciu velyku
parsivesiu is tevu darzoviu, o tada jau startuosim
Camel parašė:
Ziuriu nuo velyku daug vaikuciu prades ragauti darzovytes,as ir zadu po velyku pradeti primaitinima
Mes zadam nuo balandzio 1 pradeti ragauti darzovytes,tik gaila nera is kur parsivezti,teks pirktines virti.
kjustina659 parašė:
Na mes valgom darzoves jau 2 savaites bulve morka moliuga ir kopusta, tai tikrai pritariu kad neskubekit kuriom nera butinybes, nes pas mane tai nera fantazijos vis…
As grudines ivedziau 5men2sav.nelabai noriai valgo,darzoviene daugiau ☺
kjustina659 parašė:
Na mes valgom darzoves jau 2 savaites bulve morka moliuga ir kopusta, tai tikrai pritariu kad neskubekit kuriom nera butinybes, nes pas mane tai nera fantazijos vis…
as ir buvau uzdavus kazkada sita klausyma, bet atsakymo taip ir negavau..kiek knygu ,kiek mamu tiek nomuoniu..Kadangi mes valgom misinuka, primaitinet pradejau nuo 4men. Ir 4men3sav pilnumoj mes jau valgem pietums darzovienes. ir tada jau pradejau isivedinet pusrycius..bet pakolkas su grudais sunkiau sekasi..
bet kantrybe ir mamos nuojauta tikrai suveiks..
Plius, pradejus primaitinet nebetaip svoris auga,per men 500g priaugom. o ne 1.300g
db iki 6 men teks zaist jauciu su grudais..bet neatsisakysiu ir vaisiu, nes tikrai jau labai neskanios tos koses virtos vien vandeny..tikriausia maisysiu su kokia pirkta tyrele..na dar ziuresim..
kitos mamos sako kad kai turesi viena jau normalu maitinima su mesa ir busi isbandzius visas kruopas ir darzoves, tada tik isivedinet antra.. as galvoju kad cia jei pasitiki savo daktare,ziurek ka ji sako ir aisku pasikliauk savim...
kjustina659 parašė:
Mes grūdines pradėjom praėjus mėnesiui po Daržovienes įvedimo.Su sesutės palaiminimu
Kolkas po 5-7 šaukščiukus tesuvalgo
duodu avižinius su bananu.(3dienos)
Rytoj pabandysiu kukurūzų košytės pasiūlyt
Gabrielli parašė:
Mes grūdines pradėjom praėjus mėnesiui po Daržovienes įvedimo.Su sesutės palaiminimu![]()
As isverdu bulve ir obuoli,tai labai skaniai valgo
o daba bandysim mesyte,nes reikia gelezies,trukstam
Camel parašė:
Ziuriu nuo velyku daug vaikuciu prades ragauti darzovytes,as ir zadu po velyku pradeti primaitinima
As irgi po velyku zadu pradedi duoti darzoves noriu is kaimo parsivesti kad butu ekologiskos tikrai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai