2014.09.03 10:25 (prieš 12 m.)
nerigute123 parašė:
Noriu paklaust ar Jus budamos nestukemis susilaukiat daugiau malonaus demesio is aplinkiniu bet nepazistamu zmoniu pvz. Viesajame transporte parduotuveje poliklinik…
Ti kkelis kartus susilaukiau netiketo demesio is aplinkiniu del to, kad laukiuosi - jaunas vaikinas picerijoje uzleido be eiles i WC. Po to nesenai Senukuose kasininke irgi paprase mano prekiu, kai pries mane stovejo pensininkas ir akivaizdziai slepe akis, kad tik nepraleisti. O siaip autobuse viena karta per tuos karscius teko vaziuoti, tai pusvalandi teko stoveti, o visi ziurejo i mane, lyg rozinis drambliukas butu ilipes ir niekas nepasiule sestis. Ta vakara pamenu pirma karta istino kojos po to pastovejimo, kad basutes galvojau teks nukirpti nuo koju. Maximos mamyciu kasoje retai kada tenka pakovoti, dazniau mane bando nustumti nescios kitos, nes is nugaros nesimato, kad laukiuosi, tai jos jau mane tada i sona gruda, kol neatsisuku
sheylladeep parašė:
O kas cia baisaus
Kai tik pastojau tai tik apie ji ir svajojau, nes maniau, jog del silpnu akiu tikrai darys cp, taciau esu po lazerio korekcijos tai akys kaip i…
Labai idomi nuomone, kad po lazerio leido gimdyti, nes man atvirksciai akiu gydytoja reke, kad nedaryciausi jokiu operaciju, kol nepagimdziau
Tai as taip norejau tos korekcijos, taip man tie akiniai uzknise ir jau kelis kartus buvau "ant zemo starto" lekti darytis, bet vis sustabdydavo