Cukranendrė parašė:
na dar aisku ziurint kokios tos isskyros.. pas mane jos labai skystos nuo tos pienliges jei jos atsiranda.. balksvos spalvos toks kaip vandenelis. O jei pas tave ka…
Aij man tai mazai, tai manau negimdysiu dar;)
Cukranendrė parašė:
na dar aisku ziurint kokios tos isskyros.. pas mane jos labai skystos nuo tos pienliges jei jos atsiranda.. balksvos spalvos toks kaip vandenelis. O jei pas tave ka…
Aij man tai mazai, tai manau negimdysiu dar;)
miamira parašė:
na va, visus kitus daiktus susidejau savo vid dydzio lagamina. Cia daiktai i palata po gimdymo
Aciu tau kad pasidalini labai issamia informacija as susikroviau bet pagal jus tai per daug. Beja jusu pledukas atrodo tokio pacio tipo kaip musu
miamira parašė:
as juos numeciau, nes man sinusitas ir visada netinkamu metu nosis uzsikemsa
Ai, tada taip, supratau ;) reikalingas daiktas.
Thanks
miamira parašė:
na va, visus kitus daiktus susidejau savo vid dydzio lagamina. Cia daiktai i palata po gimdymo
O ranksluosciu neduoda? Savo reikia detis? Nes praeita karta tai dave ligonines, savo neemiau as...ir palutes neemiau nes dave, o muiliuko uzpakaliui plaut pirmom dienom net nenaudojau tik su vandenuku plaudavau ir kempinytem vienkartinem svelniom tokiom, as dar pasiemiau tepaliuko nuo issutimu ir pataisu sporu milteliu isimeciau nes labai uzpakaliukas suto tik kakojimas ir visas raudonas iskart budavo, tai sykart apsidraudziu iskart
lliniux parašė:
Merginos, kaip pas jus su judesiais. Maniskes tai sakyciau tokie gan skausmingi pasidare. susiimu uz pilvo ir ne karta aikteliu nuo smugiu. kazin ar cia normalu?
Normalu, ir man tas pats, sedziu susirietus, nes kaip duoda I sona tai net silpna daros, nieko keisto, matyt vietos maza, nes akuserka ta siandien sake, kad jau apie 3, 500 svoris, o dar 20 dieneliu liko....
damasenko parašė:
Normalu, ir man tas pats, sedziu susirietus, nes kaip duoda I sona tai net silpna daros, nieko keisto, matyt vietos maza, nes akuserka ta siandien sake, kad jau api…
aaaa, tada gerai. as kita savaite einu pas gine, tai net nezinau koks dabar leliaus svoris. bet pagal smugius galiu sprest ,kad jau nemaza bus.
Ir aplamai, jau mane ta tokia meskos savijauta uzkniso juodai. nuo svorio sanarius net skauda, kaip kokiai mociutei
ingulius parašė:
Sveikos, merginos. Katik grįžau iš ginės, sakė mūsų mažytei viskas gerai. Jau sveria 2120 g, vandenukų irgi norma (150).Tik sakė, jog mažytės pilvukas did…
O kaip ji nustato koks pilvas pas jus turi būti? Pas visus jis kitoks,didesnis mažesnis siauresnis aukstesnis ir t.t.
o dėl testo nenoriu apgauti pasieiškokit info,bet man atrodo jis atliekamas 24sav. -28sav.,vėliau jis nebetikslus
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai