damasenko parašė:
O kam tie lasiukai nosiai? As nesidejau, na nebent jums sloga ?
as juos numeciau, nes man sinusitas ir visada netinkamu metu nosis uzsikemsa
damasenko parašė:
O kam tie lasiukai nosiai? As nesidejau, na nebent jums sloga ?
as juos numeciau, nes man sinusitas ir visada netinkamu metu nosis uzsikemsa
Torri parašė:
Gal baisiai nuskambes, bet siaip i tokius snarglius panasus jis![]()
taip.. tokia kaip skysta zele, drebuciai. as net pajutau keista jausma kai jis isejo
b1onde parašė:
Umhu, dar su tokiu keistu gelsvai rusvu atspalviu...google ivedus gleiviu kamstis ir images antra nuotrauka;) kazkas tokio?
Pas mane jis permatomas buvo, bet konsistencija gan panasi
na va, visus kitus daiktus susidejau savo vid dydzio lagamina. Cia daiktai i palata po gimdymo
1. did. ranksluostis
2. pledukas maziukui (del viso pikto)
3. rubeliai, palute ir mazas ranksluostukas sunelui
4. vienkartines palutes
5. dirzas po gimdymo
6. sauskelnes
7. buteliukas ir ciulptukas (del viso pikto) jau sterelizuoti
8. dregnos serveteles (jau puse isnaudotas pakelis)
9. vaikiskas muilas (naudosiu ir maziukui uzpakaliuka plauti ir sau i dusa)
10. dideli iklotai po gimdymo
11. paprasti naktiniai iklotai
12. vienkartiniai trusikeliai
13. tualetinis
14. mano daiktai (apatiniai, atsarginiai naktiniai, kojines, liemenukas maitinimui)
15. kosmetine (daug visokio turto mini versijom ir meginelio pavidalo)
Torri parašė:
Pas mane jis permatomas buvo, bet konsistencija gan panasi![]()
Nu supratau, zodziu stebesiu, gal susivaideno kas
Torri parašė:
Pas mane jis permatomas buvo, bet konsistencija gan panasi![]()
Pas mane irgi be spalvos, bet iki siandien ju buvo nedaug, o vakar vakare pries miega nemazai isejo, siandiem ryte atsikelus irgi daug ir visa diena vis slapia ir ant tualetinio pop vis buna... Ketvirtad eisiu pas daktare del sito reikalo
asttaify parašė:
Pas mane irgi be spalvos, bet iki siandien ju buvo nedaug, o vakar vakare pries miega nemazai isejo, siandiem ryte atsikelus irgi daug ir visa diena vis slapia ir a…
is tavo pasakojimu panasu ir pas mane.. bet cia pienlige kalta kuria tik apsigydyt tegaliu..
pas mane kamstis buvo valgomojo sauksto dydzio.. nejaugi jo gali daug daugiau iseidinet? gal cia nuo kazko dar priklauso
Cukranendrė parašė:
is tavo pasakojimu panasu ir pas mane.. bet cia pienlige kalta kuria tik apsigydyt tegaliu..pas mane kamstis buvo valgomojo sauksto dydzio.. nejaugi jo gal…
Tai gal ir pas mane pienlige?? Kokie dar jos simtomai?
Cukranendrė parašė:
is tavo pasakojimu panasu ir pas mane.. bet cia pienlige kalta kuria tik apsigydyt tegaliu..pas mane kamstis buvo valgomojo sauksto dydzio.. nejaugi jo gal…
Man tai ryte arbatinis buvo, po grindu siurpliavimo. Pas mane siaip tu ishskiru beveik nebuna, tai tas pliumpt nustebino biski
asttaify parašė:
Tai gal ir pas mane pienlige?? Kokie dar jos simtomai?
na dar aisku ziurint kokios tos isskyros.. pas mane jos labai skystos nuo tos pienliges jei jos atsiranda.. balksvos spalvos toks kaip vandenelis. O jei pas tave kaip drebuciai, tasios t.t. tai matyt tikrai vis gi tas kamstis
tik labai keista kad daug ju kaip tu sakai..
b1onde parašė:
Man tai ryte arbatinis buvo, po grindu siurpliavimo. Pas mane siaip tu ishskiru beveik nebuna, tai tas pliumpt nustebino biski
na vat idomu tada kada lukstensites anksciau ar vis gi termino sulauksit :)) nes su pirmu man kai jis isbego tai ta diena ir pagimdziau.. nenoreciau ir vel artimiausiu metu pamatyti ta kamsti nes negalesiu ramiai sedeti..
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai