rasuliukasss parašė:
Sveiki. Prisijungiu ir as prie silos grupes, su labai dideliu dziaugsmu![]()
![]()
nors dar vis nesitiki, kad tikrai laukiuosi, bet pagaliau
![]()
valioooooooooooooooooooo sveikinam
rasuliukasss parašė:
Sveiki. Prisijungiu ir as prie silos grupes, su labai dideliu dziaugsmu![]()
![]()
nors dar vis nesitiki, kad tikrai laukiuosi, bet pagaliau
![]()
valioooooooooooooooooooo sveikinam
juoduke. parašė:
nejaugi zemaicius kepei??? ten tiek daug darbobet skanuuuuu! manau dauguma cia is musu valgo kaip is kiauro i kiaura
bet va kad visoki suda valgom negerai zi…
jo prisikepiau,
zinok ananaso niekad nemegau ir apskritai nevalgau saldziai, kokiu vaisiu pavalgau ir megstu taip sociai pavalgyt, net nakty prabudus i tuoleta eidama dar uzsuku i saldytuva kazka i burna isimest:DDD su pirmu nieko panasaus nebuvo o daba siaube.....o svorio tai nieko lb nepriaugau tik 1 kg....
vaivuteee parašė:
jo prisikepiau,zinok ananaso niekad nemegau ir apskritai nevalgau saldziai, kokiu vaisiu pavalgau ir megstu taip sociai pavalgyt, net nakty prabudus i tuoleta e…
aha as ir nakti isalkus bunu kazkaip keista, seip vakare turiu daug pavalgyt jei nepavalgau tai visa nakti silpna ir visa kita diena silpna buna tai dabar issigudrinau daug pavalgyt pries einant miegot \
as jau 3 beveik kg bet labai dziaugiuosi man visad truko biskuti
www.9menesiai.lt/nesciuju-pedkelnes?product_id=859 gal kuriai prawers
juoduke. parašė:
aha as ir nakti isalkus bunu kazkaip keista, seip vakare turiu daug pavalgyt jei nepavalgau tai visa nakti silpna ir visa kita diena silpna buna tai dabar issigudri…
na man ir truksta kg
smulkute esu,
Karinukee parašė:
Ar ir jūsų vyrai toki durni kaip ir maniskis? Nei jis domisi apie auganti pilvuka, nei siaip apie nėštumą ka nors kalba.. Siaubas kaip nervuoja...
Mes pirmojo kai laukėmės, nors buvo labai lauktas mažylis, bet vyras buvo lengvam šoke. Aišku padėdavo ir buityje ir visa kita, bet ilgai neįsisąmonino, kad taps tėčiu
o ir dabar tai nekalba per daugiausiai, bet jei kas man negerai rūpinasi ir supratingas yra.
Gal reikia laiko...o ir nėštukių kaprizai nepadeda
naktibalda parašė:
Mes pirmojo kai laukėmės, nors buvo labai lauktas mažylis, bet vyras buvo lengvam šoke. Aišku padėdavo ir buityje ir visa kita, bet ilgai neįsisąmonino, kad taps tė…
naktibalda parašė:
Mes pirmojo kai laukėmės, nors buvo labai lauktas mažylis, bet vyras buvo lengvam šoke. Aišku padėdavo ir buityje ir visa kita, bet ilgai neįsisąmonino, kad taps tė…
Mes irgi labai laukiam, bet visiškai nesimato, kad jam tai rupi, jam geriau prie kompo pasedet su draugais pakalbet per skype negu pasiskaityt ka nors apie nėštumą..
Karinukee parašė:
Mes irgi labai laukiam, bet visiškai nesimato, kad jam tai rupi, jam geriau prie kompo pasedet su draugais pakalbet per skype negu pasiskaityt ka nors apie nėštumą.…
o gal tu per daug imi i galVA STENKIS IR JI ITRAUKT I SI REIKALA ka manai?
2 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai