Agnieska09 parašė:
Sveikutes mano mm turejo but pries 5 dienas,bet jos dingo ...labai noriu tu 2juosteliu,bet dar nera,pilva tempia,pykina,krutine paskauda... nebesuprantu....
Koki testuka darotes? Gal labai nejautru?
Agnieska09 parašė:
Sveikutes mano mm turejo but pries 5 dienas,bet jos dingo ...labai noriu tu 2juosteliu,bet dar nera,pilva tempia,pykina,krutine paskauda... nebesuprantu....
Sveikos mamytės
su šventėmis
tyliai skaičiau, dar šiek tiek baisu įsijausti
žirniuko turėtume sulaukti lapkričio pabaigoje/gruodžio pradžioje
Mačiau, kad iš Jūsų nemažai jau pasisakiusių artimiesiems, mes su vyru nusprendėme, kad visiškai niekas nežinos, tik mes ir daktarai iki 12 savaitės :))
Planuojanti4 parašė:
Pregna test,gal jautresnio reikejo?
Agnieska09 parašė:
Agnieska09 parašė:
Na siaip 5 dienas veluojant jau turbut visi testai bent vaiduokliautu, jei butu nestumas.. keista..
Bet kad buti tikrai galite pabandyti pasidaryti Benu rozini. Man jis ryskias || rode, kai one step tik vaiduokliavo
.eglute. parašė:
Sveikos mamytėssu šventėmis
![]()
tyliai skaičiau, dar šiek tiek baisu įsijausti![]()
Man irgi dar baisu isijausti ir dziugauti
tokia naujiena!
Kada pirma karta einate pasimatyti su zirniuku?
Planuojanti4 parašė:
Man irgi dar baisu isijausti ir dziugautitokia naujiena!
Kada pirma karta einate pasimatyti su zirniuku?
Dabar treciadieni einu pas seimos daktare
o tada ziuresiu kada bus vietos
Nebeturiu pastovaus ginekologo, tai reikes, kazkur pas nauja registruotis
Nes kazkaip vien pas privacius nesinori eiti, nes nuplesia kiek nori
Jei bus dideles eiles, tai eisiu pas privacia sestadieni :)))
O Jus kada?
Planuojanti4 parašė:
Na siaip 5 dienas veluojant jau turbut visi testai bent vaiduokliautu, jei butu nestumas.. keista..
Kai menesines velavo, testas jau kas diena vis ryskejo ir ryskejo, o jau kai 4dienas velavo, buvo labai ryskus, net ir tas pats pigiausias
Nes visokiu prisipirkau, tai kas diena dariau ir benukus, ir visokius kokius tik radau, nes vienu pasitiketi nenorejau, tai daug pridariau
ir visur vis riskyn
.eglute. parašė:
Dabar treciadieni einu pas seimos daktareo tada ziuresiu kada bus vietos
Nebeturiu pastovaus ginekologo, tai reikes, kazkur pas nauja registruotis
Nes kaz…
As balandzio 5, bet privaciai, kadangi poliklinikoj eiles pas savo gydytoja taip greit nepersoksiu, pas kitas eiti nenoriu
tai pirmas pasimatymas ivyks privaciai, isklausinesiu visko, kas neramina, nes taip dabar nezinau ka daryti, balandzio 22 turime isskristi i Tenerife, taciau nezinau,kaip gydytojai ziuri i tas keliones iki 3 menesiu.. nujauciu, kad sakys, jog galiu skristi jei gerai jauciuosi, bet kai tiek lauktas mazylis, labai bijau rizikuoti
.eglute. parašė:
Kai menesines velavo, testas jau kas diena vis ryskejo ir ryskejo, o jau kai 4dienas velavo, buvo labai ryskus, net ir tas pats pigiausiasNes visokiu prisipirka…
Man taip pat, mm diena One step rode nerysku vaiduokli, kita diena jau riebias ||, tai ir sakau, jau tiek veluojant visi testai turi kazka rodyti
Planuojanti4 parašė:
As balandzio 5, bet privaciai, kadangi poliklinikoj eiles pas savo gydytoja taip greit nepersoksiu, pas kitas eiti nenoriutai pirmas pasimatymas ivyks privaciai…
Jaučiu, kad ir man bus panašiai, kad reikės eiti privaciai pirmiausiai
Noriu pamatyti ziniuka, suzinoti kaip jam ten viskas
Mes tai isskrendam Geguzes 14d aplankyti artimuju i UK, tai kaip suprantu jau bus 3menesiai
Pas mus irgi labai labai lauktas
virs 8 menesiu nieko nesigavo, o dabar su gandrais atskrido dvi juosteles ir pas mus
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai