JurateJuratuke parašė:
Mamos kurios maitinate dar krutimi, kiek kartu per paramaitinate?
Naktim visaip apie 5 kartus, dienos metu retai, kartais 2
JurateJuratuke parašė:
Naktim visaip apie 5 kartus, dienos metu retai, kartais 2
JurateJuratuke parašė:
Nakti tiek, kiek pabunda verkdamas, bet toks ten ir maitinimas, paima, kelis kartus patraukia ir miegot. Diena visiskai nepraso.
nesvarbu03 parašė:
Po kiek valandu jusu vaikai budrauja?
Atsikelia ryte apie 8-9h, tada apie 14 h eina poguliuko (bet būna visaip nueiti gali ir 16h), o paskui nuo kokių 16h iki 22h h išbūna nemiegojęs
tačiau pastaruoju metu irzlesnis vaikas, tai irzlauja būdravimo metu, nors ir pamiegojęs būna. Greičiausiai dantys
nesvarbu03 parašė:
Apie 5 valandas, kartais truputi ilgiau.
nesvarbu03 parašė:
Po 4-5 val.
Ačiū mamytem uz atsakymus. Kazkaip ramiau pasidare. Nes mano spilkute nakti keliasi belekiek kartu. Jeigu atsikelia 2 kartus jau as bunu issimiegojusi. O diena tai papulis pries pietu miegeli ir pavakariam, na ir dar pries naktini miega. Kazkaip nenoriu traumuoti vaiko nutraukdama dabar, nes matau, kad dar labai reikia. O ir man paprasciau kai ypac naktim kai reikia nuramint
astulja parašė:
Būtų gerai, kad abi pačios užmigtų 🙄 Didžioji užmiega pati lovelėj, o mažiukę šalia maitinu krūtim ir taip ji nulūžta man ant rankų. Kol kas dar nežinau, kaip reiks…
O kada jusu didzioji pati ismoko uzmigti?
JurateJuratuke parašė:
Ačiū mamytem uz atsakymus. Kazkaip ramiau pasidare. Nes mano spilkute nakti keliasi belekiek kartu. Jeigu atsikelia 2 kartus jau as bunu issimiegojusi. O diena tai …
Mano gražuolė šiąnakt 2 kartus valgė, tai net persimiegojau 😂
Šiaip ji dienom apie 5 kartus valgo, o naktį tai belekiek. Net nežinau, kaip sumažint...
ririki parašė:
O kada jusu didzioji pati ismoko uzmigti?![]()
Maždaug kai buvo pusantrų metu, kai gavo sesę dovanų 😁 Man buvo neįmanoma jos užmigdyt nešiojant ant rankų, nes vis atsikeldavo leliukas. Migdau, atsikelia leliukas, dedu ja i lovele, ji verkia, migdau leliuka, kai užmiega leliukas, vel ant rankų migdau, vel leliukas atsikelia.. buvo toks total košmaras, man net sunku tai atsimint. Tai vyras ėmėsi mokint uzmigt jai pačiai lovytej. Buvo ašarų, bet po to visiems pasidarė lengviau
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai