B.URB parašė:
O užmiega pačios jau seniai? nes kaip suprantu nebesūpuojant?nes kai turėsiu pametinukus galvoju kaip čia reikės daryti, kai paaugs mažoji
As tai vezime supu, greiciau gaunasi :))
B.URB parašė:
O užmiega pačios jau seniai? nes kaip suprantu nebesūpuojant?nes kai turėsiu pametinukus galvoju kaip čia reikės daryti, kai paaugs mažoji
As tai vezime supu, greiciau gaunasi :))
B.URB parašė:
Ne manes klausiat, bet as abi dukras nusiprausiu iskart pas save i lova susiguldau, sviesa isjungiu, pasakau kad viena kitai palinketu labankt (nesvarbu, kad dar viena nekalba tiesiog bandau ismokinti, kad visada reikia pasakyti vieni kitiems labanakt
) na ir viskas 10min ir miega abi, tik sunkiau bus kai vyresne eis vel i darzeli ir pamiegos pietu miego tai 21h miegot ji dar nelabai nori ir sunkiau uzmiega
Manoji miega pietu jau irgi tik viena miegeli apie dvi val., bet vakare daznai buna, kad zirzia ir nerami. Tai esu visaip isbandziusi, jei pamiega antra kart, tai nakciai lb sunku uzmigdyt buna, o miego nori, tai kankinames iki vidurnakcio, nesamone. Todel tempiu laika iki 20 val. visaip linksminu ja ir zaidinu, bet miegot nebeleidziu, tada vakare pumt ir uzmiega.
Sveikutes🙂 o mano mazoji net neskaiciuoju kiek kartu keliasi atsigerti,per nakty puse litro pieno isgeria. Diena miega viena kart pietuku apie 2 val.,bet jei tik vakare nenulaikom ir dar karta uzmirga puse 8,pasnaudzia pusvalandy ir viskas,be 24val.jau jos nepaguldysi,o seip miega iki 10 ryto.
B.URB parašė:
Būtų gerai, kad abi pačios užmigtų 🙄 Didžioji užmiega pati lovelėj, o mažiukę šalia maitinu krūtim ir taip ji nulūžta man ant rankų. Kol kas dar nežinau, kaip reiks nutraukt maitinimą, jai dar to reik daug kartų per parą 😞
JurateJuratuke parašė:
Mamos kurios maitinate dar krutimi, kiek kartu per paramaitinate?
Minimum 6. Naktį dar keliasi dažnai
JurateJuratuke parašė:
Naktį net nežinau. O diena kaip kada. Jei namie esam tai pasiprašo dažniau. Jei išvykę nesiprašo, nebent pavargęs būna. Aš visada maitindavau pagal poreikį, tai dabar tik kaip prašosi.
JurateJuratuke parašė:
Ryte, vakare ir naktį. Bet aš dirbu tai dieną ir taip neišeitų. Valgo gerai maistą.
JurateJuratuke parašė:
Milijoną 😁
Rimtai daaaauuug. Ypač jei esu namie, kartu žaidžiam ir būnam, tai apsisukdamas papo prašos. Nei vandenukas, nei užkandukai negelbėja. Manęs nėra, nereikia ir papo. Gali išbūti visą dieną. Ir naktį labai daug keltis pradējo. Įtariam namuose bloga aura 😁 nes jei kur būnam išvažiavę, tai vaikas miega kaip medkirtys po darbo - kokį kartą atsikelia,bet va namuose tai jis zyzia, rangos, išsibudina ir verkia. Tai greičiausiai man jį nuraminti su papuliu.
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai