rasa parašė:
sveikutes merginos stai mano kovinukas mane pirmadieni nustebinoPirmadieni nuo 7 val ryto turejau netikrus saremius maniau kad tuom diena pasibaigs
bet nuo p…
Didžiausi sveikinimai 🙂🤩
rasa parašė:
sveikutes merginos stai mano kovinukas mane pirmadieni nustebinoPirmadieni nuo 7 val ryto turejau netikrus saremius maniau kad tuom diena pasibaigs
bet nuo p…
Didžiausi sveikinimai 🙂🤩
A444 parašė:
O mamytės, kurios jau pagimdžiusios gal susidūrėte jau su sodros išmoka tėčiui (kai imamas mėnuo), ar teisingai suprantu, kad išmokai taikomos lubos - 1855,61 Eur „…
Taip, taikomos lubos... Taikomos lubos net ir jei pvz. ant tėčio perrašomi 2 metai, kad gautų išmoką. Max į rankas gauna apie ~520 eur
Mamyte34 parašė:
Sveikos mamytes noriu visu paklausti ar kazka as galiu gauti lietuvoje jei buvau dirbus vokietijoj o dabar grysciau i lietuva ta prasme kokia ismoka katik pagimdziy…
Šiuo klausimu Jums geriausiai atsakys pasiskambinus į sodrą, nes kiekviena situacija skirtinga.
laimav parašė:
Taip, taikomos lubos... Taikomos lubos net ir jei pvz. ant tėčio perrašomi 2 metai, kad gautų išmoką. Max į rankas gauna apie ~520 eur
Ačiū už atsakymą, žinau, kad kitose šalyse ir to nėra, bet vistiek žiauru, kad tėtis norėdamas pabūti su vaiku mėnesį netenka daugiau nei pusės pajamų... :/
ruberita parašė:
Bet nestipriai? Taip vos vos pakyla?
Jei apie tą patį šnekam,aš klausiau gines savo,sakė kraujagyslės pulsuoja ir..t..t
Aha nestipriai ir vos vos pakyla, bet ritmiskai taip idomiai
laimav parašė:
Šiuo klausimu Jums geriausiai atsakys pasiskambinus į sodrą, nes kiekviena situacija skirtinga.![]()
Sodroj irgi ne visada viska pasako
yra atskira tema nestumo ir gimdymo atostogos pasiskaitinekit
A444 parašė:
Ačiū už atsakymą, žinau, kad kitose šalyse ir to nėra, bet vistiek žiauru, kad tėtis norėdamas pabūti su vaiku mėnesį netenka daugiau nei pusės pajamų... :/…
Todėl skambinausi į sodrą bei darbo inspekciją, nes sodra aiškino, kad negalima, o darbo inspekcija pasakė, kad tikrai galima 2 savaitėms eiti atostogų sodros sąskaita. Pats juoktis konsultantas pradėjo, sako: tai jei žmogus nori mažiau atostogauti, kas jam uždraus
tai maniškis eis 2 savaitėms.
B.I.T.Ė. parašė:
Šiaip reiktų vadovautis pirmuoju echo. Nes vėliau juk auga skirtingai. 🙂O kaip sūnelio sveikata dabar?
Paskaiciavo pagal 12 sav echo termina...
O sunelis tfu tfu tfu gerai, tik guzas nemazas, melynas ant kaktos 😂
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai