I.DOL parašė:
Nu nea, nieko. Kas su krutine, tai nuo kokios 14 sav pasirode priespienis, naktim ir naktiniai ir patalyne slapi, o daugiau nieko![]()
O tas priešpienis turbūt taip pat visoms skirtingai pasirodo? 😊
I.DOL parašė:
Nu nea, nieko. Kas su krutine, tai nuo kokios 14 sav pasirode priespienis, naktim ir naktiniai ir patalyne slapi, o daugiau nieko![]()
martinut parašė:
Ir tai visai nereiskia nieko apue zindymo perspektyvas. Man pirmu nestumu budavo viskas slapia, net nervino. Su antru minimaluai jau pries pat gala. Dbr nieko nera.
RMrb parašė:
Tai va man bus daugiau nei 20savaičiu
Nepergyvenkit. Aš tariaus su savo gydytoju, kada čia geriau man ateiti pas jį, tai pasakė gali ateit net 21-22sav, viskas dar geriau matysis, judesiukai ir visa kita. O gydytojas su labai didele patirtimi, skyriaus vedėjas, tai žino, ka sako
tai eisiu kai bus jau 21sav
martinut parašė:
visiškai skirtingai, gali ir apskritai nepasirodyti
man su pirmu nėštumu jokio priešpienio nebuvo iki pat gimdymo, o vaiką žindžiau iki 2 metų, dabar kolkas irgi nėra ir nesuku galvos, vienu nepatogumu mažiau
Mamytė2 parašė:
Nepergyvenkit. Aš tariaus su savo gydytoju, kada čia geriau man ateiti pas jį, tai pasakė gali ateit net 21-22sav, viskas dar geriau matysis, judesiukai ir visa kit…
Matyt to paties ir manoji norejo- kad viskas butu tiksliau, aiskiau. Tiesiog masciau gal yra tame savaiciu tarpe kazkas svarbaus labai, o mane cia veliau siuncia.
RMrb parašė:
Matyt to paties ir manoji norejo- kad viskas butu tiksliau, aiskiau. Tiesiog masciau gal yra tame savaiciu tarpe kazkas svarbaus labai, o mane cia veliau siuncia. :…
Aš klausiau ar nieko tokio, kad vėliau, sako tikrai ne. Man echo padarė 16sav, sako tai tikrai gali ateiti spalio pabaigoj net. Matysis viskas puikiai, judesiukai jau bus ir t.t. Tai patikino ir nuramino, kad tikrai nereikia įsiterpti į ta 18-20sav
RMrb parašė:
As kadangi sulaukiau striju visur ( uzpakalis,slaunu vidine puse, klubai, pilvas, krutine) tai dabar nebesimatys taip kur nauju priaugtu![]()
Oho tai jus cia riebiai pagrazino.
alawrute parašė:
Oho tai jus cia riebiai pagrazino.![]()
Su laiku jos issviesejo ir kadangi buvo nedideles nelabai ten kas matosi kitiems, pastebimos ant klubu nes labiausiai iplyso
alawrute parašė:
Man su pirmu kai laukiausi tai strijom nuejo vienoj pusej uzpakalis. Dabar galvoju kur si karta plysiu.
Sveiki, ar kazkaip susitvarkė po to? Kad padėjo? As va pastebėjau strijų ant krūtinės, ji pas mane labai padidėjo, tepu bio oil, bet labai neramu kad jau man šitaip, kai dar tik 18 savaite..
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai