pupa19 parašė:
Sveikutes, manoji truputi pasvilino zandukus ir rankyte mašinoje nors buvo su skrybele ir apdengta taip kažkaip keista net, neturiu jokiu priemoniu nuo nudeginimo k…
Levandų vanduo
pupa19 parašė:
Sveikutes, manoji truputi pasvilino zandukus ir rankyte mašinoje nors buvo su skrybele ir apdengta taip kažkaip keista net, neturiu jokiu priemoniu nuo nudeginimo k…
Levandų vanduo
bija parašė:
Mano patirtis su batukais tai tokia : sportbačius nupirkau Urmo bazėj- 15eur, tada tėtis batų kalne, kažką užmatė gražaus su meškučiais, nupirko- 10eur.. Abejuose p…
Aš vinted ecco už 4€ nupirkau ale su defektu buvo, bet kai atsiuntė, kai naujos, nieko nesimato
šiaip lb patenkinta jomis, nes puikiai telpa kojytė, nes ir putloka, ir neprakaituoja kaip kitose norfoje pirktose "ale odinėse” basutėse
o jei kas netiko kažkaip tfu tfu pavyko perparduoti vėl
toffifi parašė:
Aš vinted ecco už 4€ nupirkau ale su defektu buvo, bet kai atsiuntė, kai naujos, nieko nesimatošiaip lb patenkinta jomis, nes puikiai telpa kojytė, nes ir putlo…
Galit gal parodyt kaip tie ecco batukai atrodo ? 🙉
Women. parašė:
Sveikos, pasidalinkit is kur vaikams batus perkat? 😀
Pirkau batukus ecco, o basutes biomecanics, kainuoja daug, uz ecco mokejau 65 € uz biomecanics 40 €, nes pagavau eavalyne.lt 30% nuolaida 🥳 tiek vieni, tiek kiti, superiniai batukai, panelyte jau ir zingsniuoti pradejo 😍
kiski5 parašė:
Pirkau batukus ecco, o basutes biomecanics, kainuoja daug, uz ecco mokejau 65 € uz biomecanics 40 €, nes pagavau eavalyne.lt 30% nuolaida 🥳 tiek vieni, tiek kiti, s…
Nu as ir apie biomechanics galvoju 😀 siaip turiu tokius senus juodus batukus, kuriuos sakiau sunesiosim ir tada jau pirksiu, ka jai reikia, bet atsibodo, kad mano vaika berniuku vadina, nes as rozine spalva jos nerengiu 😀😀 Tai sakiau reikiq batus kazkokius rozinius pirkt 😀😀😀
Women. parašė:
Nu as ir apie biomechanics galvoju 😀 siaip turiu tokius senus juodus batukus, kuriuos sakiau sunesiosim ir tada jau pirksiu, ka jai reikia, bet atsibodo, kad mano v…
Mano mergos mėlyni kedai, tai irgi paklausia - berniukas ar mergaitė? Sakau: o skarelė nieko nesako? (Skarelė su gėlytėm, blizgučiais ir t.t., ružavos timpos)🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Women. parašė:
Nu as ir apie biomechanics galvoju 😀 siaip turiu tokius senus juodus batukus, kuriuos sakiau sunesiosim ir tada jau pirksiu, ka jai reikia, bet atsibodo, kad mano v…
Situos pirkom: https://www.eavalyne.lt/basutes-biomecanics-202125-b-blanco-y-corazones.html
Nerealiai grazus, o jau kaip blizga 🤤😍 princesiski tokie 😁🥰
Ir funkcija savo atlieka, uzkulni tvirtai laiko, pirmiems zingsniams idealu!
justė. parašė:
Mano mergos mėlyni kedai, tai irgi paklausia - berniukas ar mergaitė? Sakau: o skarelė nieko nesako? (Skarelė su gėlytėm, blizgučiais ir t.t., ružavos timpos)🤦♀️🤦…
Nu geras 🙈😂
justė. parašė:
Mano mergos mėlyni kedai, tai irgi paklausia - berniukas ar mergaitė? Sakau: o skarelė nieko nesako? (Skarelė su gėlytėm, blizgučiais ir t.t., ružavos timpos)🤦♀️🤦…
Nu as megstu neutralius rubus 😀 ir pvz nzn kodel mergaitei negalima melynos aprangos det 😀😀😀 jau kai ja berniuku vadina as net nebetaisau 😀🤦♀️
Dar norėjau paklausti dėl batukų ar visos perkate su tais supinatoriais, pagalvytėmis viduje? Nes skaičiau kaip tik ne vieną gydytojo atsiliepimą, kad jeigu kojytė formuojasi teisingai, tai su juo galima tik pakenkti, tai dabar pati nežinau ką daryti, nes realiai visi va tie brangiausi batai juos turi kaip ale gerą dalyką, ir šiaip sunkiau rasti be jo, kokios jūsų nuomonės į tai?
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai