amri parašė:
Kada geriate? Ant tuščio skrandžio?
Geriu arba ryte ant tuscio skrandzio arba vakare pries pat miega. O buna ir vakare ir ryte isgeriu.
amri parašė:
Kada geriate? Ant tuščio skrandžio?
Geriu arba ryte ant tuscio skrandzio arba vakare pries pat miega. O buna ir vakare ir ryte isgeriu.
Burbuliuk parašė:
Sveikos merginos, man diena - nakti maudžia pilvo apačia (kartais nurimsta bet pajudėjus vėl prasideda) toks kaip mm skausmas tik silpnesnis. Tai galvoju ar čia įpr…
Man irgi jau užeina pilvo pamaudenimai vis, va šiandien atsikėliau ryte ir jau maudena.. sakot čia jau paaruošiamieji?🙄
Vikute12 parašė:
Sveikos mamytes 🤗, yra bėda noriu paklaust ar kuriai nors buvo uzkieteja žarnynas jau 4 diena kaip nieko nedarau tolete 🥺🤦♀️
Jeigu jau visai nepavyksta padaryti reikaliuko,tai bandžiau zvakutes glicerino, likusias nuo vaiko. Nes man buvo, kad visai neisejo niekas, kraujavo ta vieta. Brrr. Bent jau tam kartui issitustinti labai padeda. O seip daug vandens, svieziu darzoviu valgyt ir pan. Tik pavalgau picu ir batonu,viskas,su wc prasti reikalai.
Lenauriene parašė:
Jeigu jau visai nepavyksta padaryti reikaliuko,tai bandžiau zvakutes glicerino, likusias nuo vaiko. Nes man buvo, kad visai neisejo niekas, kraujavo ta vieta. Brrr.…
As dabar pilno grudo toste duona perku tai visai nieko
ir skani labai jinai man
ruttyte parašė:
Ir man, keista...issisnekejom su vyru, pasirodo, jos niekad nenorejo dukros, tai pamaniau, kad cia dar plius kazkokia minciu galia. Bandziau su ovuliacija suzaisti,…
Aš antro labai norėjau berniuko kažkaip ir buvau įsitikinus, kad taip ir bus. Šiaip man bernai patinka, smagu su jais
bet kažkaip buvau tikra, kad nu triskart ta pati lytis per maža tikimybė ir kad bus mergytė, tai kai pasakė, kad bernužėlis, nustebino. Bandyt kažkaip specialiai nebandžiau, šiaip dabar kai jau turim ir vardą ir broliai taip laukia brolio, neįsivaizduoju, kad galėtų būti kitaip, bet va kai sužinojau tokios durnos emocijos ėmė.
Murmara parašė:
Mano kaimyne turi 4 bernus, sake bandys po metu 5,tikisi pagaliau mergaites![]()
Yra optimustu siam pasauly 😂😂😂😂
esurachele parašė:
Haha, nu aš turiu kitų tikslų gyvenime be mergytės turėjimo. Šitas jau planuotas tikrai paskutinis bus. :))
Matai jei naturaliai pastociau ir sveikata leis, po gimdymo ne planuoju saugotis, gal ivyks stebuklas 😂😂😂
Begemotike parašė:
Matai jei naturaliai pastociau ir sveikata leis, po gimdymo ne planuoju saugotis, gal ivyks stebuklas 😂😂😂
Jei tik yra noro, tai tik pirmyn!
:))
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai