Vikute12 parašė:
Mano irgi taip pačiai 🤦♀️ jeigu duosi va vaisu koki valgo biški arba tik pieno nori mano... Tik mesytes ir viskas nei sriubos nei daržovių 🥺🥺 siaubas kažkokis vis …
Mano irgi pieno vien nori, būna maitinu ant kelių pasisodinusi, nes galvoju geriau valgys, tai jis kaip tik sukasi į mane ir laižo maikutę prie krūtinės 🤷♀️
Keisčiausia, kad vaisių nevalgo, duodu bananą, tai meta lauk iš kart ant grindų, obuoliuko nevalgo, galvojau patiks šalto džiovinimo vaisiai/uogos, vyresnėliui labai patiko, bet metė ne neparagavęs 😖 Nevalgo nei daržovienių, nei mūsų bendro maisto, kažkiek valgo sriubytes, bet tik ne mėsą iš sriubytės 🙄 Šiaip esam atradę kas jam patinka, esu pirkusi kelionei tokią daržovienę su mėsa jau paruošta iš assorti, tai valgo tikrai gerai, net pusę induko suvalgo, bet tik to skonio, tai turiu užpirkusi ir laikau stalčiuje jau tam atvejui, kai per dieną nieko nevalgo visai, viską mėto, tai jau tada ši gelbėja, bet jei būna labai alkanas, tai nevalgo net ir šios, nori tada jau tik pieno 🤷♀️ Nesuprantu, kaip 11 mėn. kūdikis vien pienu gali būti sotus 🤯

Tik papas... gerai, kad jau visokį maistą valgo, nes pienukas jau į pabaigą. Nors čia man rekordas, nes dičkiams pieno taip ilgai neturėjau