mururu parašė:
O ką sako šeimos gydytoja?
Aš turbūt bandyciau patekti pas neurologą,ir bent konsultacijai pas kineziterapeut…
Pas seimos gydytoja tik rugpjuti, bet man jau paciai kazkaip neramu, kad ji nelabai kojomis naudojasi. Nuo pat gimimo problema su gulejimu ant pilvo, nenori ir viskas, per prievarta guldau kol jau gerai isirekia...
kandoriuke parašė:
Kiek suprantu jūs ją pati sodinote nuo pradžių, tai neįsižeiskite, bet kokia motyvacija kūdikiui šliaužti, ropoti, stotis, kai jis sėdi pasodintas? 🤷 Va, kai guli i…
As motyvacijos nebuvima suprantu sedejima ir ziurejima i viena taska, taciau ji is sedejimo pati atsigula ant pilvo, atsiseda, jeigu nugriuna, sukasi ratu, siekia zaislu ir t.t. Tiesiog man neramu, kad nenori remtis kojomis.
waily parašė:
Manau,kad reiketu,bet ne neurologo,o reabilitologo. Aisku, be seimos gydytojo niekaip,nes reik siuntimo. Reikia manksteliu. O gal ims ir per savaite viska pati dary…
Adrija2020 parašė:
Mano nuo 8 men palei baldelius eina ir kai rankas duodi isikibus lekia. Dabar laukiam etapo kai igaus drasos ir eis be rankos.
Turejom mankstas ir sake su tonusais viskas ok, o ir is tu mankstu (poliklinikoj) nepasakyciau, kad labai didele nauda, progreso nebuvo, po konsultacijos su kita kineze atsirado progresas. Man baisu praziopsoti ka nors svarbaus 🤦🏻♀️ Isvis jauciuosi bloga mama. Keliausim konsultacijai pas kineze ten kur baseina lankom, paziures ir pasakys ar labai blogai.