Fairytale parašė:
Labas , man dave Difolin vaistineje 🤗
Ačiū🎈
Fairytale parašė:
Ačiū🎈
Fairytale parašė:
Man live well rekomendavo vaistinėje
murmau parašė:
Sveikos, jungiuosi prie JusuPirmagimiui suejo 2 metukai, ir suzinojau, kad laukiuosi vel
Buvo didziulis sokas ir nustebimas, nes pirmo vaiko laukem vos n…
Labas 🤗 Yra čia visokių mamyčių, aš save irgi priskiriu prie vyresnių. Sveikinu ir linkiu, kad šokas pamažu virstų euforija, ir pavasarį švęstum naują šeimos šventę.
Gudobelė parašė:
Labas 🤗 Yra čia visokių mamyčių, aš save irgi priskiriu prie vyresnių. Sveikinu ir linkiu, kad šokas pamažu virstų euforija, ir pavasarį švęstum naują šeimos šventę…
Ačiū!
jorune12345 parašė:
As taip pat is UKman taip pat sake bus valandos laiko pokalbis telefonu. Labai nekantrauju pirmojo skano sulaukti, suzinoti ar viskas gerai, ar vietoje. Norejau…
O man sakė jau grynai susitikimas bus valandos, ne per tel 🤔. O is kokio Jus miesto?
Mona_ra parašė:
Visoms labai labas! 🤗 jungiuosi pas Jus! Pirmas neštumas. Tai manau turėsiu daug klausimų, o atsakymų kartu bus lengviau ieškoti 😊🌷
Sveika ir sveikinimai 🎊
LTkojote parašė:
Sveikutės mamulės🎈
Nedrasiai jungiuosi prie Jūsų🥰
Oho bus pametinukai😀 aš tai nsturalius vitaminus nesciosioms vartoju is whole foods
LTkojote parašė:
o kuria folio rugsti jus geriate, ju tuek daug man ismete vaistineje kad pasimeciau
Geriausia rinkitės folata, tai natūraliausia jo forma
murmau parašė:
Sveikos, jungiuosi prie JusuPirmagimiui suejo 2 metukai, ir suzinojau, kad laukiuosi vel
Buvo didziulis sokas ir nustebimas, nes pirmo vaiko laukem vos n…
O jei ne paslaptis koks jūsų amžius? Manau jeigu yra tai dovana o visa kita ateis savaime 😌
Fairytale parašė:
Taip pat difolin vartoju, gydytoja sake gerai 😌
LTkojote parašė:
o kuria folio rugsti jus geriate, ju tuek daug man ismete vaistineje kad pasimeciau
Kokia rasite, 400 mg (standartinę dozę) per dieną, jei gydytojas nepaskirs didesnės dozės. 😊 Difolin neapsimoka, dabar vasara tikrai galima gaut pakankamai vit d natūraliomis sąlygom 😊
Minimalistė parašė:
Kokia rasite, 400 mg (standartinę dozę) per dieną, jei gydytojas nepaskirs didesnės dozės. 😊 Difolin neapsimoka, dabar vasara tikrai galima gaut pakankamai vit d na…
Na as pasidariau tyrima tai man buvo vit D trukumas, dienomis is namu dirbu tai tos saules nera daug🙂 Aisku jei lauke daug laiko praleidziate tada turbut pakankamai vit d gaunate.
Laumeja parašė:
O man sakė jau grynai susitikimas bus valandos, ne per tel 🤔. O is kokio Jus miesto?
Rugsėjį sueis 40
Nors pati tiek nesijaučiu, ypač kai su sūneliu mažiuku vaikštom, jaučiuos "prisiblatinus" prie jaunų mamyčių
Tik ant sveikatos, jėgų trūkumo jaučias, kad nebe 20 ir 30...
murmau parašė:
Rugsėjį sueis 40Nors pati tiek nesijaučiu, ypač kai su sūneliu mažiuku vaikštom, jaučiuos "prisiblatinus" prie jaunų mamyčių
Tik ant sveikatos, jėgų trū…
Mano pažįstama taip pat panašiai pirma gimdė 37. Antra 39, puikiai tvarkosi su dviem ir dar laiko sau veiklai randa 😊 amžius nebe riba
14 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai