Muere parašė:
As duodu is buteliuko nutraukta piena... Niekaip nepavyksta jam ismokti maitintis is kruties. Musu vargsiukas kai gime praleido 4 dienas reanimacijoje ir prprato pr…
Aš irgi rekomenduoju kviestis pagalbą į namus ir kuo greičiau
Muere parašė:
As duodu is buteliuko nutraukta piena... Niekaip nepavyksta jam ismokti maitintis is kruties. Musu vargsiukas kai gime praleido 4 dienas reanimacijoje ir prprato pr…
Aš irgi rekomenduoju kviestis pagalbą į namus ir kuo greičiau
Muere parašė:
Maniškis 15d. amžiaus irgi apie 70ml išgeria iš buteliuko (kartais nutraukiu pieną iš skaudančios krūties, kad vyras naktį pamaitintų, o man spenelis apgytų + pamiegočiau šiek tiek).
O dėl žindymo - gal fb grupė "žindykime kartu" (ar kažkaip panašiai) turėtų patarimų
Šilo_uoga parašė:
Man vakar labai keistai buvo, nes jau kuris laikas labai nedaug pakraujuodavau, kaip mėnesinių antroj pusėj. Ir vakar atsistojau dukrai sauskelnes pakeist ir kaip p…
Gal atsinaujino žaizda dėl staigesnio judesio / svorio kėlimo
Austinys parašė:
Gal atsinaujino žaizda dėl staigesnio judesio / svorio kėlimo
Nežinau, po šito "cunamio" viskas vėl kaip prieš tai, sunku pasakyt 🤷♀️
Šilo_uoga parašė:
Man vakar labai keistai buvo, nes jau kuris laikas labai nedaug pakraujuodavau, kaip mėnesinių antroj pusėj. Ir vakar atsistojau dukrai sauskelnes pakeist ir kaip p…
Man lygiai tas pats čia prieš keletą dienų buvo. Po cezario 2 savaitės jau beveik, ir jau atrodo tik patepliodavo, ilgiau panešiojau mažąją kombinezonu aprengtą ir pasileido kraujas smarkiai ir su krešuliais, skambinau ir gydytojai persigamdus, bet sakė nieko čia baisaus, toliau gimda valosi tiesiog...
Man tai kaio pirmakartei vis tiek milijonas klausimų dėl to žindymo vis dar
kaip su krūties keitimu? Ar vieno valgymo metu duodat iš vienos ar iš abiejų? Jei iš abiejų, tai po kiek laiko keičiat? Maniškė atrodo ištisai ant krūties kabo tai sunku pasakyt kada ji pavalgo iki galo. Jai tik gimus stipriai svoris buvo nukritęs, tai dar ir dabar kartą per dieną mišinuko duodam, nes labai lėtai tas svoris auga ir atrodo kad vis tiek nepavalgo vaikas, dar kartais ir nutrauktą pieną duodu. Ir vis tiek tokia nuolatinė paranoja kankina, kad nedavalgiusi ji ir kad neužtenka to mano pieno jai
Greit bus braskiukas parašė:
Šakės kaip pasisekė! 🥳
Aš bijau kas manęs laukia, jau po termino o kaklelis nė kiek nesutrumpėjo ir nesip…
Man buvo vizitas kai buvo 40sav ir 6dienos, pakrapste gimdos kakleli. Po dvieju dienu sulaukiau saremiu. Nu vaziavus i ligonine tebuvo 1cm atsidarymas, palauke pora valandu. Atsidare iki 3cm nuleido vandenis. Dave epidura, kai atsidare iki 10cm...lauke 1 valanda stumimo... Galva istrigo kazkaip istrizai, tik su vakuumu istrauke... Labai sunkus gimdymas vaikas gime virs 4kg
Fortūna parašė:
Man tai kaio pirmakartei vis tiek milijonas klausimų dėl to žindymo vis darkaip su krūties keitimu? Ar vieno valgymo metu duodat iš vienos ar iš abiejų? Jei iš …
As vieno maitinimo metu duodu viena kruti. Tarkim pavalgo,bet as jauciu,kad krutis dar tokia na... pilna (nezinau kaip ivardinti). Ir tarkim mergaite pabudravus siek tiek dar pienelio nori,tai vel duodu ta pacia kruti. Kito maitinimo metu duodu kita. Jei valgant uzmigo,tai atsikelusiai duodu vel kita. Buvo man cia diena kai kabejo visa diena. Tai viena isvalgo,duodu kita ir taip zaidziu. Nezinau ar bus nors kiek aiskiau is to ka parasiau
tiesiog zindant ateina tas pajautimas... as suprantu jusu nerima,man taip buvo su sunum. Jis labai daznai pienelio noredavo,o as nieko nesuprasdavau: pavalge sr nepavalge... toks jausmas,kad nuolat alkanas budavo
bet svoris augo puikiai
Apelsinass parašė:
Gal kam nors hemorojus išlindo po gimdymo? Šiandien tik pirmą kartą po gimdymo pasituštinau ir besimaudant lyg ir užčiuopiau kad kažkas išlindę, įtariu hemorojų.. K…
Žvakutės pradziai o paskui pas chirurgą teks keliauti.
Fortūna parašė:
Man tai kaio pirmakartei vis tiek milijonas klausimų dėl to žindymo vis darkaip su krūties keitimu? Ar vieno valgymo metu duodat iš vienos ar iš abiejų? Jei iš …
Vienu valgymu duodu vieną krūtį, kito valgymo metu keičiu, nebent mažai užvalgo arba nedaug laiko praeina ir vėl nori - tada vėl tą pačią duodu. Viską seku su Baby tracker programėle, tai matau kas kuek laiko ir kiek valgė. Kaip Ieva sakė, vėliau ateina pajautimas. Dar susinormalizuos pieno gamyba ir tada labai aiškiai jusit iš krūties pilnumo/tuštumo, ar pavalgė ar ne.
O paranoją su pirmagime labai malšino kūdikių svarstyklės. Nusipirkau pigiausias už 20e, iki dabar puikiai veikia. Aišku, jei kelias dienas nerodydavo svorio padidėjimo, tai panikuodavau, bet šiaip ramumo tikrai įnešė.
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai