Ievuciukas123456 parašė:
Ir jums sekmės😉😊
Sužinojom, jog turėsim berniuką☺️, sesė truputi nusiminė, bet apsipras pamažu su šia naujiena😊
Ievuciukas123456 parašė:
Ir jums sekmės😉😊
Sužinojom, jog turėsim berniuką☺️, sesė truputi nusiminė, bet apsipras pamažu su šia naujiena😊
Mantute7 parašė:
Sveiki, gal nepyksite jei įsiterpsiu 🙈😉 mano situacija panaši, aš nuo gegužės mėnesio įstojau į darbo biržą ir iškart pastojau, išmokos priklauso iki vasario, tai y…
Mantute7 parašė:
Sveiki, gal nepyksite jei įsiterpsiu 🙈😉 mano situacija panaši, aš nuo gegužės mėnesio įstojau į darbo biržą ir iškart pastojau, išmokos priklauso iki vasario, tai y…
Tai jus turetumete gauti VPA ir NGA nes jie zes ar yra 12men stazas per 24men, kadangi is sodros gaunate bedarbio ismoka tai eina stazas, o kai buvote su pirmu VPA irgi skaiciavosi.. Sodra savo paskyroje prisijungus galite matyti kiek turite stazo ismokai
mamyte312 parašė:
Sakykit merginos. Dabar gaunu išmoka bedarbio paskirta nuo 09-07 iki 06-04. Tai ir gausiu kol pagimdysiu ar nuo 30 savaičių jos nebemokės ?
Jeigu dekretas jums priklausys, tai bedarbio ismokos nuo 30saw nebemokes
laurasadz parašė:
Tai jus turetumete gauti VPA ir NGA nes jie zes ar yra 12men stazas per 24men, kadangi is sodros gaunate bedarbio ismoka tai eina stazas, o kai buvote su pirmu VPA …
Tai greičiausiai kad nepriklausys nes nesu legaliai dirbus. Visas stažas iš vaikū auginimo ir kur eina stažas kai išmoką gauni bedarbio. Tai esmė tame kad mokės tada visą tą laiką kaip kad yra paskirta ?
Mantute7 parašė:
Mano panasi situacija man bedarbio ismoka iki balandžio vidurio paskirta. Tai galiu neiti 30 sav į dekretą ir gauti ismokas toliau? O nuo balandžio jsu staza vpa as turesiu ir tada eisiu i vpa.
mamyte312 parašė:
Tai greičiausiai kad nepriklausys nes nesu legaliai dirbus. Visas stažas iš vaikū auginimo ir kur eina stažas kai išmoką gauni bedarbio. Tai esmė tame kad mokės tad…
Tai turbut. Bet dar galit sidra savo paskyroje pazeti kiek turite stazo
As pradejau kryzeliu siuvibeti, bet va darbo dienomis irgi nlb kada yra... Bet turbut nuos spalio eisiu i biuleteni, nes tikrai jau sunku darosi dirbt, ir neduoda lengvesnio darbo, lankstytis sunku, ant paleciu su detalemis laipiot tenks ir pan, pilvva ir nugara paskausta...
Tai kai eisiu i poliklinika pas gine soalio 5d, reikes issiklausineti ir turbut imti, nes aciu man niekas nepasakys uz tai kad rizikuoju...
laurasadz parašė:
Tai jus turetumete gauti VPA ir NGA nes jie zes ar yra 12men stazas per 24men, kadangi is sodros gaunate bedarbio ismoka tai eina stazas, o kai buvote su pirmu VPA …
Ačiū jums labai🎈 bandysiu prisijunti pasižiūrėti kas ten sukaupta ☺️
Mantute7 parašė:
Ačiū jums labai🎈 bandysiu prisijunti pasižiūrėti kas ten sukaupta ☺️
Nera uz ka
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai