Welniukstis parašė:
Pilva ir man pamausdavo svarbiausia kad ne intensyviai ir kad nera stipraus skausmo😊 mane irgi prigazdino su tuo neatitikimu🤷♀️ tos kelios dienos man buvo kazkoks …
Labai labai tikiuosi ❤️
Welniukstis parašė:
Pilva ir man pamausdavo svarbiausia kad ne intensyviai ir kad nera stipraus skausmo😊 mane irgi prigazdino su tuo neatitikimu🤷♀️ tos kelios dienos man buvo kazkoks …
Labai labai tikiuosi ❤️
Giedrul parašė:
Man su pirmu nestumu pamenu ir neatitiko, o veliau kazkokiu budu sutapo ir gimdziau kaip pagal menesines
Daug neatitiko?nes kažkur buvau skaičius kad iki savaitės laiko gali neatitikti.
laubur parašė:
Daug neatitiko?nes kažkur buvau skaičius kad iki savaitės laiko gali neatitikti.
Blemba pries 7 metus buvo tiksliai neatsimenu, o dabar man paciai ir 2 savaites neatitinka, bet siandien nuramino, kad viskas gerai, jau matosi ir sirdute jau plaka 🙂 manau jum taip pat bus
Giedrul parašė:
Blemba pries 7 metus buvo tiksliai neatsimenu, o dabar man paciai ir 2 savaites neatitinka, bet siandien nuramino, kad viskas gerai, jau matosi ir sirdute jau plaka…
Kaip smagu tai girdėti ❤️ aš tai bijau,kad man korona bus koja pakišus,nes kaiptik sirgau kai sužinojau kad laukiuos,aukšta temperatūra buvo,ir sunkiai krito 😔 bet tikiuos Dievulis duos mums leliuka ❤️
Sveikos, tos kurios nėštumo metu prasirgot e COVID, kaip sekėsi ar nebuvo kažkokiu keistu pojūčiu pilvukyje ir kaup vėliau elgėtės ? 3 diena sergu, tokia nesmagi savijauta dilgcioja vis sona lyg viena, kažkaip bijau truputi kad mažyliui nieko blogo nebutu, ar nesiūlė daktare vėliau darytis NIPT ar pan ? 🙄☺️
SonataSve1994 parašė:
Sveikos, tos kurios nėštumo metu prasirgot e COVID, kaip sekėsi ar nebuvo kažkokiu keistu pojūčiu pilvukyje ir kaup vėliau elgėtės ? 3 diena sergu, tokia nesmagi sa…
Aš persirgau covid, kai nuvykau daryti NIPT, gydytoja sake labai gerai, kad darausi, nors amžius nėra rizikos grupės, bet būtent dėl covido :))
SonataSve1994 parašė:
Sveikos, tos kurios nėštumo metu prasirgot e COVID, kaip sekėsi ar nebuvo kažkokiu keistu pojūčiu pilvukyje ir kaup vėliau elgėtės ? 3 diena sergu, tokia nesmagi sa…
Nipt nesiūlė, bet davė siuntimą genetiko konsultacijai, kadangi susirgau kone iškart sužinojusi apie nėštumą
nipt gi rodo chromosominius pakitimus, su covid kažin ar tai turi ką bendro..
Sensacija parašė:
Palieku jus mergaites i sipulius duztancia sirdimi
Stiprybės ❤️
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai