pinkz parašė:
O kurioje klinikoje daret nipt?
Lankausi pas ginę Northway, tai ir dariausi jų (Medica practica) 😊
pinkz parašė:
O kurioje klinikoje daret nipt?
Lankausi pas ginę Northway, tai ir dariausi jų (Medica practica) 😊
Inkarele parašė:
NIPT daro 10-12 nėštumo savaitę 😊
Ar tikrai? Genetiko echo yra daromas šiuo laiku, o Niptas daromas iki nėštumo pabaigos, beje, savaitėms einant dnr yra ryškesnis.
deimante112 parašė:
Kaip jums draugavimas su maistu? 😁 Aš dieną issiviriau aštrios sriubos, o vakare va dabar valgau ledus su kondensuotu pienu 😁 rytais išvis nevalgau, nes nuo maždaug…
Mane irgi vs diena nezumiai pykina, kazka uzkandu geriau. Valgyt noriu lb, ypac vsisiu, sriubos, bet nuo pat pradziu rytinis culrus lb kyla, nesusitvarkau du maistu, biksu blogiausio, kad endokrinologe neduotu insulino leistis🙈 o matavau cukru nes su pirmu nestumu 12sav buvo nustatytas nesciuju diabetas, bet takart hormonai taip neselo kaip si kart. Valgiau ir tortus ir saldainius, o si kart pyzdoec, net kose ryte normuoju🙈 baltas pavydas, kad valgote ka norite😅
blockquote>Inkarele parašė:
Savaime dingo noras kavai. Taip pat netraukia saldumynai, nebent ledai iš Mcdonaldo 🤗
Man tas pats, noro kavai nebeliko, bet veliau atsistatys tas noras😁 su pirmu neatumu buvo taip pat😁
Man
Svogis parašė:
Ar tikrai? Genetiko echo yra daromas šiuo laiku, o Niptas daromas iki nėštumo pabaigos, beje, savaitėms einant dnr yra ryškesnis.
Man pasakė, kad 10-12 savaitę. O jei dvivaisis nėštumas, ne anksčiau 12sav. Aš tikiu, kad gal galima bet kada, bet kuo anksčiau, tuo geriau, nes tyrimas parodo tikimybę dėl ligų ir žmonės gali apsispręst kaip elgtis, jei ta tikimybė labai didelė,o vėliau apsisprendimams jau nelabai laiko yra. 🤷♀️
Labas,Naktį 3val ėjau į WC ziuriu dar labiau patepe. Po 6 biški vėl kėliau ir WC ir jaučiu toks pilvos biški skausmas kaip prie mm. Nuėjus į wc ziuriu jau ir kraujas.. nestipriai kraujuoju. Kažkas panašaus į paskutinę mm diena. Aišku jos visoms skirtingai buna. Bet nieko neskauda.per dieną nedaug pakraujuota.rutoj skambinsiu gydytojai pasiklausiu ar vizitą nutolins ar vistiek ketvirtadienį ateit..
Inkarele parašė:
Man
Tai aš aišku ir nesiūlau (ir nemanau, kad kas nors siūlo) laukti aštunto mėnesio
tiesiog nėra skubos pasidaryti NIPT iki 12 sav. Nes (dar pasitikslinau) genetiko echo yra 11-13 sav +6d, tai NIPT dažnu atveju eina arba greta, arba kaip sekantis žingsnis po echo.
aps
laubur parašė:
Labas,Naktį 3val ėjau į WC ziuriu dar labiau patepe. Po 6 biški vėl kėliau ir WC ir jaučiu toks pilvos biški skausmas kaip prie mm. Nuėjus į wc ziuriu jau ir krauj…
Nenoriu kelt nerimo, bet siūlau apsilankyti priimamajam. Dėl visa ko. Niekas per galvą neduos.🤔
Svogis parašė:
Tai aš aišku ir nesiūlau (ir nemanau, kad kas nors siūlo) laukti aštunto mėnesiotiesiog nėra skubos pasidaryti NIPT iki 12 sav. Nes (dar pasitikslinau) genetiko…
Čia gal kai rizikos grupėje nepriklausai. Aš priklausau, tai man pasakė 10sav echo ir iškart jei plaka širdutė priduot kraują NIPT. Bet dėl tokių tyrimu geriausiai pasitarti su savo daktare. 😊 nemanau, kad jei nėra rekomenduojama ir pan. eit pult darytis tokį tyrimą. 😊
laubur parašė:
Labas,Naktį 3val ėjau į WC ziuriu dar labiau patepe. Po 6 biški vėl kėliau ir WC ir jaučiu toks pilvos biški skausmas kaip prie mm. Nuėjus į wc ziuriu jau ir krauj…
Tikrai nuvažiuokit į priimamąjį, pačiai bus ramiau
laubur parašė:
Gydytoja man aiskino, kad skausmo su tepimu buti negali vaziuokit i priemima nelaukit❤️ Jie privalo ziureti ir tikrinti pati ramiau jausites nei laukti tiek laiko, visa sirdimi as su jumis🙏❤️
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai