renata19900404 parašė:
Tai pokalbiui pratest kuri menesi turetu gimtiir ka turesite berniukus,mergaites,porele ir kelinti vaikai šeimoje?🙂
Terminas kovo 31d oficialiai, o ten kaip gausis, vistiek ilgiau 38sav neleis vaikščiuot. Vaikai antri
renata19900404 parašė:
Tai pokalbiui pratest kuri menesi turetu gimtiir ka turesite berniukus,mergaites,porele ir kelinti vaikai šeimoje?🙂
Terminas kovo 31d oficialiai, o ten kaip gausis, vistiek ilgiau 38sav neleis vaikščiuot. Vaikai antri
Na va, aš po didžiojo skano, tai iškankino mane geras 30min kol viską išmatavo. Yra reikalų su dviem
dar ir rodytis normaliai nenorėjo bernai. Bet viskas gerai, auga tolygiai, dabar 19+3, atitinka 18+6 o antras 19+0, tai kaip ir viskas gerai. Tyrimai irgi geri, hemoglobinas 126, tai taip ir likau nesupratus iš kur tas silpnumas ir alpimas, gal tiesiog taip organizmas reaguoja, tai teks sumažint apsukas ir tiek
Pate parašė:
Na va, aš po didžiojo skano, tai iškankino mane geras 30min kol viską išmatavo. Yra reikalų su dviemdar ir rodytis normaliai nenorėjo bernai. Bet viskas gerai, …
Valio!
kokie svoriai vaikinų?
Oo, na tikrai puikus hemoglobinas! O silpnumas tai ir man būdavo ir dabar būna, tiesiog matyt organizmas greit pavargsta ir reikalauja poilsio
O beje. Gal kuri žinot, ką reiškia tas dalykas, kad tarkime dabar man 25 savaitės, bet vaikai atitinka 24+3. Čia pagal ūgį/svorį tiesiog? Ar bendrai pagal išsivystymą kažkokiu tai būdu nustato?
nikole_ parašė:
Valio!kokie svoriai vaikinų?
Svorių tikslių nesakė, bet po maždaug 200g. O tas atitinka tai pagal matavimus apskaičiuoja kuriuos echo metu daro, ūgis, svoris, galvytė etc ir suveda vidurkį kiek atitinka sav, bet čia gi šešelių mokslas, tai tie tokie nežymus iki sav neatitikimai manau net neverti demėsio
Pate parašė:
Svorių tikslių nesakė, bet po maždaug 200g. O tas atitinka tai pagal matavimus apskaičiuoja kuriuos echo metu daro, ūgis, svoris, galvytė etc ir suveda vidurkį kiek…
Taip taip, man irgi sakė gydytoja, kad nekreipti dėmesio ir tuos mažus neatitikimus
plius kai dvynukai, tai taip būna.
o iš kokio jūs miesto?
ar daug vilniečių ? 🤗
nikole_ parašė:
Taip taip, man irgi sakė gydytoja, kad nekreipti dėmesio ir tuos mažus neatitikimusplius kai dvynukai, tai taip būna.
Iš Vilniaus rajono 😊
nikole_ parašė:
Taip taip, man irgi sakė gydytoja, kad nekreipti dėmesio ir tuos mažus neatitikimusplius kai dvynukai, tai taip būna.
Iš Vilniaus
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai