arbuzaite parašė:
Taip, Kahruba teisi, TD pridejo automatiskai pagal ivestas valandas![]()
o tai puiku tada
arbuzaite parašė:
Taip, Kahruba teisi, TD pridejo automatiskai pagal ivestas valandas![]()
o tai puiku tada
Sveikos,
bamboo parašė:
Sveikos, prisiduodutevu-darzelis.lt/rk24970@130907a8723
Gerai laikaisi ir ziuriu uz ND trukuma atsigriebiama neblogai :))) Todel irgi patariu nenukabint nosies, dar visko gali buti, laikyk taip ir toliau
regi77 parašė:
Sveikutes, zinokit, man taip noretusi mest visus bkt matavimus, testu darymus, taip noretusi atsipalaiduoti ir apie nieka negalvoti, BET jauciu, po mmm vistiek rank…
As labai suprantu tave, kiek kartu taip norejosi padaryti, bet iprotis :)))
laukine65 parašė:
sveikutes as taip pat prisiduodu![]()
tevu-darzelis.lt/rk63556@1308261fe5b
…
Grazus kilimas
spindule parašė:
Sveikos, as pasiziuriu vis kokie jusu grafikai bent jau nuoseklus. O mano zigzagai kazkokie..
Kiekvienos organizmas skirtingas, nenuvertink savo zigzagu ;) BT toks dalykas, kad yra tik tam tikros taisykles, ypatybes, bet niekas nezino iki pat ciklo pabaigos, kilsi ar krisi zemyn, taip kad atsipalaiduok, gyvenk sia diena, jokiu budu neuzsiciklink kad va jau viskas, pas mane tai nieko gero nebus.
2-0-1-3 parašė:
tevu-darzelis.lt/rk30910@130905a1f9c Merginos, cia mano grafikėlis, kokie jūsų komentarai?
ritinejais pazeme ir sauniai uzkilai ;) Laikykis
Pas mane tik kritimas manau, zemiausiai esu nukritusi iki 36.3, tai dar manau viena duobe laukia
tevu-darzelis.lt/rk237@130919bf17e
Sveikos
va, mano zigzagiukai
tevu-darzelis.lt/rk32298@130914c67fa
spindule parašė:
Sveikosva, mano zigzagiukai
![]()
tevu-darzelis.lt/rk32298@130914c67fa…
Iš kur tiek trikdžių??? Kaip tu tiksliai viską nustatyti žadi kai vien trikdžiai grafike?
makadral parašė:
Iš kur tiek trikdžių??? Kaip tu tiksliai viską nustatyti žadi kai vien trikdžiai grafike?![]()
nu trikdziai pas mane del matavimo labiau... nes tai vyras anksti kelias ir pribundu nors tik uz valandos matuotis... tai ir pamatuoju. o keli trikdziai realiai kai vaistus is vakaro geriau ar nakti keliausi.
jei kantrybe islaikys tai gal kada matuotis keisiu valanda, nes matau kad 7val nevisad pavyksta.
Na ka, mergaites, jungiuosi ir as prie jusu su BKT matavimu. Ziuresim kas gausis cia pas mane, nes ne tuo paciu laiku keliuosi. Siaip cia man daugiau zaidimas bus, nes O as labai jauciu ir zinau tikslia jos diena. Bet visvien idomu bus pamatyt savo grafikeli
bandysim jau nuo sio men. gaminti leliu
Sveikos mergytes. Grafikelis man rodo OV (nors ir mazai tiketina) rugsejo 21, bet ar tai galetu buti?
OT teigiamas rugsejo 16 ir man rodos OV ivyko apie 19 diena. Uzmeskit aki ir i mano grafikeli tevu-darzelis.lt/rk62935@1309073e144 Gal isvis OV neturejau si menesiuka.. Pirma menesi zymiuosi, tai nelabai susigaudau.
Juoziene parašė:
Sveikos mergytes. Grafikelis man rodo OV (nors ir mazai tiketina) rugsejo 21, bet ar tai galetu buti?
Ar tikrai OT buvo teigiamas 16d? OT teigiamas, kai T ryškesnė už C juostelę, gal tik buvo vaiduoklis, artėjantis link OV? Pagal mane, tai 21d tavo OV
makadral parašė:
Ar tikrai OT buvo teigiamas 16d? OT teigiamas, kai T ryškesnė už C juostelę, gal tik buvo vaiduoklis, artėjantis link OV? Pagal mane, tai 21d tavo OV![]()
OT tikru tikriausiai teigiamas-juostele gerokai ryskesne nei kontroline, o stai sekancia diena tai vienodo ryskumo, todel ivertinau jau kaip vaiduokliuka. Vat ir neaisku kaip cia buvo...
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai