Katiukas parašė:
as tik kol gulejau, pirma diea po CP, gaudavau suleidiamu nuskausminimu, o jaukai atsistojau, gaudavau zvakutes.
Mes ėmėme mokamą palatą, tai ten reikėjo nulipti ir pačiai nueiti atsigulti. Jums nereikėjo?
Katiukas parašė:
as tik kol gulejau, pirma diea po CP, gaudavau suleidiamu nuskausminimu, o jaukai atsistojau, gaudavau zvakutes.
Mes ėmėme mokamą palatą, tai ten reikėjo nulipti ir pačiai nueiti atsigulti. Jums nereikėjo?
Katiukas parašė:
Jūs žvakutes gaudavot? Man savo reikėjo turėti
fluffy9 parašė:
Aš taip pat Šiauliuose turėjau planinį cp. Ryte išoperavo, išvežė į pooperacinę palatą, ten apie 4 val su lašeline ir aparato matuokliu pragulėjau. Per tą laiką ses…
as ligoninej (Siauliuos) po CP prabuvau dvi dienas taip pat jokiu nuskausminimu kaip ir jum liepe det zvakutes. o perlipt is lovos i lova buvo kosmaras siaubingai skaudejo. gerai kad bent vyrui leido palatoj ant grindu nakti pasilikt nes net nebuciau galejus islipt is lovos ka paimt vaikuti. bet jau kita diena bandziau stotis. visalaik prastovejau nes jei atsisedu atsistot negaliu.
mes ir emem mokama palata, tai mane atveze iki lovos su ta kusete ir perkele, vyras padejo ir po to dar visa diena neleido net sest, ka jau kalbet apie atsistojima, dar ir velniu gavau ka pamate pusiau sedom
kai liepe stot salia stovejo dvi sesutes ir vyras, kad pagaut, jei vdrug krisiu, kas ir atsitiko
zvakutes turejau savo, bet kasryta atnesdavo sesute viena ir vakarais dar uzeidavo paklaust ar nereikia
kaip jau minejau CP dare Vilniuje Antakalnyje
Fyja parašė:
as ligoninej (Siauliuos) po CP prabuvau dvi dienas taip pat jokiu nuskausminimu kaip ir jum liepe det zvakutes. o perlipt is lovos i lova buvo kosmaras siaubingai …
antokalni per antra gimdma (naturalus) salia manes gulejo mamyte po CP, tai vaika jai atnesdavo pamaitint ir palikdavo labai trumpam, kol neatsistojo ir nepasijuto stipriau,kad galetu pati rupintis vaikeliu
kazkoks kosmosas tuose siaulliuose
kaip jie palieka mazylius, jei mama vos juda?
Katiukas parašė:
antokalni per antra gimdma (naturalus) salia manes gulejo mamyte po CP, tai vaika jai atnesdavo pamaitint ir palikdavo labai trumpam, kol neatsistojo ir nepasijuto …
as sakiau jei neleis vyrui pasilikt tada prasysiu kad vaika atnestu. nes pirma para as vos guledama ant sono pasisukdavau ka pamaitinciau dukryte. o paskui kita diena bandziau stotis ir sededama siaip ne taip maitinau nors is vienos puses buvo labai nepatogu nes vis dar kateteris buvo i vena istatytas. siaip ten nera blogai, bet del savijautos po CP jei paliktu vienai paciai vaika butu ziauru. bet nieko svarbiausia vyras buvo salia pirma nakti man padejo o paskui jau judedama kaip sraige pati rupinaus maziuke
Katiukas parašė:
antokalni per antra gimdma (naturalus) salia manes gulejo mamyte po CP, tai vaika jai atnesdavo pamaitint ir palikdavo labai trumpam, kol neatsistojo ir nepasijuto …
Mane parvežę į palatą, iš paskos ir sūnų atvežė. Gal kad vyras buvo kartu paliko, nes jei ne vyras, neįsivaizduoju kaip būčiau galėjusi būti su vaiku, jei iš lovos nepakilau. Vyras prausė, rengė, nešiojo, man į lovą paguldydavo pamaitinti, pabūti
Fyja parašė:
as sakiau jei neleis vyrui pasilikt tada prasysiu kad vaika atnestu. nes pirma para as vos guledama ant sono pasisukdavau ka pamaitinciau dukryte. o paskui kita die…
as tiesiog is jusu paskutinio komentaro supratau, kad atnesa vaika ir rupinkis kaip nori, kad net vyrui teko prasytis ant grindu miegot
gal ne taip supratau, atsiprasau
o tai nebuvo mokamos palatos, kad vyras ant grindu miegojo?
siai manau, moterim po CP turi nemokamai skirt seiminine palata, bet tai pirmai nakciai, kol moteris neatsistoja :opps:
Man cp kaip rasiau buvo antakalnyje, vilniuje. Cp padare apie 15val, pora valandu gulejau pooperacineje, nuvezus i palata, sesutes su vyro pagalba perkele i lova(perlipti paciai niekas neleido, beto ir nesugebeciau, nes koju tai nejauciau). Keltis leido tik po 12val, t.y. tik kita diena apie 15val. Visa laika kol gulejau tai man nieko neskaudejo. O kai atsistojau tai tik zvakutes siule nuo skausmo, bet man ju nereikejo, nes kazkaip neskaudejo man taip.
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai