Svajukė 171 parašė:
Domarkiene karantino metu nedirba, skambinausi...
O jums kazkas skubaus? Nes jei tik siaip apziuros norit, tai nemanau kad darys. Tik ekstra
Svajukė 171 parašė:
Domarkiene karantino metu nedirba, skambinausi...
O jums kazkas skubaus? Nes jei tik siaip apziuros norit, tai nemanau kad darys. Tik ekstra
nuga_noblese parašė:
O jums kazkas skubaus? Nes jei tik siaip apziuros norit, tai nemanau kad darys. Tik ekstra![]()
na nera skubaus.. tik atsauktas vizitas kitam pirmadieniui poliklinikoj.. mano 12 sav echo buvo labai atmestine, truko vos 3min kokias... jei vyras nebutu nufotkines ekrano tai net nebuciau mazylio macius
Svajukė 171 parašė:
na nera skubaus.. tik atsauktas vizitas kitam pirmadieniui poliklinikoj.. mano 12 sav echo buvo labai atmestine, truko vos 3min kokias... jei vyras nebutu nufotkine…
Na kai tokia situacija, tai jau galima ir pakentet, jei nera jokiu indijaciju, nestumas sklandus 😊 zinoma kad norisi pamatyty, bet kiek zinau kitose salyse isvis echo daromas pora kartu per nestuma. Nera cia toks ekstra dalykas. Greiciausia jei ir nebutu atsauktas jusu vizitas kitam pirmadieniui, vistiek echo negautumet, tik eilinis pasverimas, pamatavimas..
bent kiek as pamenu, lankantis poliklinikoj echo man buvo skirtas 12 ir 30 sav. Ejau pas Domarkiene ir mokejau, jei norejau siaip sau paziuret i vaikeli
nuga_noblese parašė:
Na kai tokia situacija, tai jau galima ir pakentet, jei nera jokiu indijaciju, nestumas sklandus 😊 zinoma kad norisi pamatyty, bet kiek zinau kitose salyse isvis ec…
Tai as viska suprantu ;) privalomi echo yra 11-13sav, 18-20sav ir kazkaip apie 30 berods.. nepamenu ..
As netekciu esu turejus ne viena... ir savo berniuka vaistu pagalba isnesiojau iki 34+4sav... del sventos ramybes norisi isitikinti kad viskas gerai
Svajukė 171 parašė:
Tai as viska suprantu ;) privalomi echo yra 11-13sav, 18-20sav ir kazkaip apie 30 berods.. nepamenu ..![]()
Su šeimos gydytojos siuntimu galite važiuoti į kitą miestą, bet aišku reiktų išsiaiškinti kas šiuo metu dirba, situacija tai ne kažką šiuo metu.
Ieva 220 parašė:
Labas mamytes, gal kuri krikštyjote vaikuti Druskininku bažnyčioje? Kaip kunigas? Kaip su krikšto aukomis? Kiek aukojote uz krikštą?
Laba, mes krikštijome pernai. Kunigas tai neduok tu sviete🙈 bet dabar nepasakysiu kokia jo pavardė. Toks pagyvenęs jau.
Auka buvo 20 ar 30e, zodziu nesimetem pinigais. Tuo labiau, kad krikšto ceremonija buvo ne kažką...
Chiobrelis parašė:
Laba, mes krikštijome pernai. Kunigas tai neduok tu sviete🙈 bet dabar nepasakysiu kokia jo pavardė. Toks pagyvenęs jau.
Vaišvila gal?
Ieva 220 parašė:
Vaišvila gal?
Vaišvila jaunas ir tik patys geriausi žodžiai jam🙂 parašykit į Facebook puslapį bažnyčios, jis atrašys mielai👍
Ieva 220 parašė:
Vaišvila gal?
Neee ne jis. Tikiuosi jis jau paskirtas kitur
15 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai