Jiiii parašė:
O kur jus kreipiates, del paskaiciavimu? Einate i Sodra pas konsultante?
Dar nesikreipiau kad apskaciuotu dar anksti, bet cia forume yra tema viskas apie VPA ir NGA ten yra Jolanta ji sodroj dirba atraso ko paklausi ;)
Jiiii parašė:
O kur jus kreipiates, del paskaiciavimu? Einate i Sodra pas konsultante?
Dar nesikreipiau kad apskaciuotu dar anksti, bet cia forume yra tema viskas apie VPA ir NGA ten yra Jolanta ji sodroj dirba atraso ko paklausi ;)
Labukas visoms ! 🤗 paskutiniu metu nuolat galvoju, o kaip gi išrinkti tinkamiausius vardus vaikams. Iki vakar buvau įsitikinus, kad bus berniukai, bet per echo pasakė, kad mergaitės. Tai vat su berniuku vardais man buvo paprasčiau viskas.. Gal Jus jau esate išsirinke vardus mergaičių ir galite pasidalint idėjomis ? 😉 Dabar kolkas kas šiai dienai patinka tai tokie vardai kaip : Nikolė ir Izabele(-a), Tėja.
Monika139 parašė:
Vakar gydytoja pamatė 2 žirniukus, man 6+3, tai siunčia 12 savaitei į Kauną. Tai kiek suprantu, man registruojantis rinktis perinatologijos centro nėščiųjų konsulta…
Taip. Aš lankiausi Vilniuje santarose pas Jelena Volochovič, ji prižiūri daugiavaisius nestumus, man patiko
pupska parašė:
Taip. Aš lankiausi Vilniuje santarose pas Jelena Volochovič, ji prižiūri daugiavaisius nestumus, man patiko
Kiek mačiau, Santaros priima Vilniaus ir Panevėžio apskritis, o aš iš Telšių apskrities, tai matyt dėl to gydytoja ir sakė registruotis Kaune
Fendi parašė:
Sveikos!Man dar tik 14sav, o jau kamuoja pilvo bei nugaros maudimas.
Gal galit pasidalinti, kaip mazinate siuos nemalonius pojucius?
Man iki siol nemaudzia. Dar priklauso koks tas maudimas? 🤔 siaip magnis turetu kazkiek padet, bet jei kaip pries mm ir stipresni skausmai, tai pasisakyciau gydytojai
Fendi parašė:
Sveikos!Man dar tik 14sav, o jau kamuoja pilvo bei nugaros maudimas.
Gal galit pasidalinti, kaip mazinate siuos nemalonius pojucius?
Sveiki, man tas pats, tai padeda tik saldumynai ir ramybe
o rimtai tai nieko nepakeisi, tai dvynuku bruozas....
Sveikos. Šiandien sužinojau, kad laukiamės identiškų dvynių, dar šiek tiek šokas, bet turiu klausimą. Gyvename ne Kaune, bet kolkas lankomės Kauno Vaisingumo klinikoje. Gydytoja jau sako, kad turėtume išsirinkti kur toliau lankysimės..norėtume Kaune, bet neįsivaizduoju kur geriau ? Gal kas turite kokių patarimų ?
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai