Nykštukė parašė:
2022 m. Dvynukai
Nerodo man tokios
Na nesvarbu.
Nykštukė parašė:
2022 m. Dvynukai
Nerodo man tokios
Na nesvarbu.
Fendi parašė:
Nerodo man tokiosNa nesvarbu.
![]()
Ieikit i nykstukes anketa,rodys su raktuku grupe
MLiepsna parašė:
Ieikit i nykstukes anketa,rodys su raktuku grupe![]()
Bet o kaip i ja patekt, as ja randu, bet i vidu tai neleidzia, arba kazko nesuprantu 🙉
JuditaS parašė:
Bet o kaip i ja patekt, as ja randu, bet i vidu tai neleidzia, arba kazko nesuprantu 🙉
Radau 🙉
JuditaS parašė:
Radau 🙉
⚘svwika prisijungusi
Sveikos, prisijungiu ir as prie jusu, pries savaite suzinojau kad laukiuosi 👶👶🙈🙈 vis dar sokas, baisu...bet tikiuosi kad viskas bus geria
lekiu irgi skaityti viska nuo pradziu nes viskas labai idomu
o trumpai apie mane, man 30m. turim 4.5m dukryte kuria bandem daryti apie du metus, dabar jau didele sakom reikia draugijos jau laikas tikrai, ir bam die per menesi ir suzinau kad busiu daugiavaike
negaliu suvokt bet dabar tik meldziuos kad viskas butu sklandu ir gerai. Dar niekam nesakom nes visko prisiskaiciau ir baisu kazkam pasakyt kol dar mazai laiko, dabar 8 sav ir kadangi lasinuka turiu ant pilvuko tai nesimato dar tikrai tai norisi iki 12sav pratemp po to didziojo skano jei viskas gerai ir visiem pranesim, idomu reakcijos kokios bus
kaip jauciates jus? 💗 kaip jusu dvynukai viename namelyje gyvena ar atskirai? Kiek jum gine sake folio gert pakanka kazi 400 tos vienos tabletytes?
siandien pridaviau tyrimams krauja ir slapima, poryt eisiu pas akusesre
linkiu visom lengvo ir sklandaus nesiojimo ❤
AšAušraEsu parašė:
Sveikos, prisijungiu ir as prie jusu, pries savaite suzinojau kad laukiuosi 👶👶🙈🙈 vis dar sokas, baisu...bet tikiuosi kad viskas bus gerialekiu irgi skaityti vis…
As irgi vis dar soke 🤯😅turiu pusantru metu sunu,o cia dar du! 🤯Ryt keliausiu pas gine,ziuresim kaip kas
geriu 400+difolin su gelezim,tad 800 gaunasi folio :)jei ne nuolatinis pykinimas ir issproges pilvas,gal viskas butu gerai 😅
AšAušraEsu parašė:
Sveikos, prisijungiu ir as prie jusu, pries savaite suzinojau kad laukiuosi 👶👶🙈🙈 vis dar sokas, baisu...bet tikiuosi kad viskas bus gerialekiu irgi skaityti vis…
Mes apie dvynukus tik dabar pasakem mano ir vyro tevams. Daugiau nieks nezino 😃 nusprendėm nepasakot, nes riziku daug
Cukrus89 parašė:
Mes apie dvynukus tik dabar pasakem mano ir vyro tevams. Daugiau nieks nezino 😃 nusprendėm nepasakot, nes riziku daug
Tai va mes irgi neskubėsim
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai