Mary.S parašė:
Gali būt ir mano mintys, negaliu ginčytis. Bet galvą guldau drąsiai, kad tą rašiau dar turėdama rūsįDabar neturiu, tai sukuos kaip išeina
Šiaip tai jo. J…
UK tokio dalyko kaip rusiai nera.
Mary.S parašė:
Gali būt ir mano mintys, negaliu ginčytis. Bet galvą guldau drąsiai, kad tą rašiau dar turėdama rūsįDabar neturiu, tai sukuos kaip išeina
Šiaip tai jo. J…
@Lauruciukas@ parašė:
Žinau
Aš anksčiau turėjau. Na kaip turėjau, ne rūsį, o laiptinę
labai šalta ten, plytelės, tai bulvės išsilaikydavo per žiemą gerai. Bet dabar neturiu. Viską talpina šaldytuvas, tai kas belieka...
Mary.S parašė:
Ne ne. Viskas gi gerai![]()
Tai vat čia, vadinasi ir didžiausia bėda, kad nėra pasirinkimo. Aš kažkaip pripratusi dabar, kad gali rinktis ar palaidus, ar sufasuotus vaisius ir daržoves pirkti, todėl ir keista.
Rūšiavimas irgi jau baigia į kraują įaugt
O apie šiukšlintojus tai patyliu.. Kaip pamatau, kad iš mašinos per langą šiukšlės išmeta, tainorisi paimt ir pasivijus įmesti atgal... Bet pabijau avariją sukelt
Šventoji trejybė parašė:
gal kam šviežios mesytez ?![]()
Kas čia per jovalas?
Mary.S parašė:
ŽinauAš anksčiau turėjau. Na kaip turėjau, ne rūsį, o laiptinę
labai šalta ten, plytelės, tai bulvės išsilaikydavo per žiemą gerai. Bet dabar neturiu. Viską …
As ne vegane, bet del darzoviu tai tik siaip pasidalinu, kad mes nesenai nusipirkom saldikli, tai stebuklu stebuklas
jau prisiruosiau bio darzoviu ziemai kurios yra saldomos, cukiniju, brokolio, morku, uogu ir t.t., mama is anglijos pridiunte grybu dziovintu (pati rinko ir dziovino is misko), tai apart kokiu pomidoru, agurku ir salotu tai galima daug darzoviu susiruost ziemai jei turi diiiideli saldikli
beja gal galit patar, kaip tapt vegetare, jei be mesos valgant maista visada jauciuis alkana, istveriu max tris dienas, siaip valgau mesa kas dien po kokius tris keturis kart dienoj
bet labai noriu atsisakyt mesos, nes kai ja valgau negaliu kvepuot todel jad man po nestumo nezmoniskai, visa mesa, dvokia dveselena, tas kvapas mane vato is proto
be to isivariau paranoja apie tas ismatas ant mesos, ( kai jad nasiskai skerdzia fermose jur karves sud..ose stovi iki keliu visad, rode, kadskerdxiant tie sss ustyska Iir lieka ant mesos, as kiekviena gabaleli plaunu plaunu, vyras sako jad man jau reik psichologo, o as valgau ir verkiu, verkiu ir valgau
be mesos negaliu, o mesos valgyt irgi, na pdichologiskai negaliu, jau nekalbant apie tai kad man tu zvereliu gaila
jei kas duos patarimu, kaip nebut alkanai, tai isbuciuosiu susitikus
Errrikiux parašė:
As ne vegane, bet del darzoviu tai tik siaip pasidalinu, kad mes nesenai nusipirkom saldikli, tai stebuklu stebuklasjau prisiruosiau bio darzoviu ziemai kurios …
Na, paziurek dar si filma uztvirtinimui
Šventoji trejybė parašė:
Ka as zinau slykstalas kazkoks
Errrikiux parašė:
As ne vegane, bet del darzoviu tai tik siaip pasidalinu, kad mes nesenai nusipirkom saldikli, tai stebuklu stebuklasjau prisiruosiau bio darzoviu ziemai kurios …
Prisijunkit prie grupės sveika mityba. Ten bus galima daugiau pakalbėt ir laisviau
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai