mamabr parašė:
Ne nu, ar jūs nejaučiat, kad viena prieš visas čia kovojat??![]()
![]()
Nebeidomu nei kiek, nieks čia "plačiau nesidomes"![]()
tai neklauskit
o as nekovoju tik linksminuosi
mamabr parašė:
Ne nu, ar jūs nejaučiat, kad viena prieš visas čia kovojat??![]()
![]()
Nebeidomu nei kiek, nieks čia "plačiau nesidomes"![]()
tai neklauskit
o as nekovoju tik linksminuosi
Dievas parašė:
tai neklauskito as nekovoju tik linksminuosi
![]()
Kas ko nepaklaustu, daugiau pas jus nera kito ats, tik "plačiau pasidomek" , tai pasakykit kur šaltinių ieskot, jei tokia apsisvietus esat.
"Boba bobai sakė" dar ne argumentas.
Ina-morata parašė:
cia turbut amziaus klausimai: mesos valgymas, skiepai, gimdymas namie, vyro dalyvavimas gimdyme, pampersai ir kitos naturalios arba ne priemones ir t.t.t.t.t bet ju…
Nes tai sako Dievas
kieleeeee parašė:
Nes tai sako Dievas
ir AMEN
gintare.ro parašė:
Užeik ant jos profilio - matysi temas, kuriose aršiai diskutuoja :))) man ginė liepė raudoną mėsą valgyti hemoglobinui.. bet jaučiu teks mesti![]()
gintare.ro parašė:
Reik žinoti kaip tą tamponą naudotijei parą laikė, tai aišku kad tšs buvo :)) su pampiais taip pat - nesam kvailos ir žinom, kad keisti reikia, oro vonias dar…
nu jau para laike... ir 10 min uztenka tam...
tuntun parašė:
Vat del tamponu ir as turiu negeros patirties. Prasidejo viskas nuo pilvo pamaudimu, paskui perejo i skausma, kad vairuodama net vaira paleisdavau ir susiriesdav…
taip iseina para laikei tampona
Dievas parašė:
aplamai Taip bendrai paemus, tai stebina jus Nusikalbejimastipo davai pazvengiam nes As nezinau... nesidomejau ir aplamai man dzin... nes as vaika maitinsiu mi…
Ir toliau tebesvaigsti kaikuriuose savo pasisakymuose
Dievas parašė:
aplamai Taip bendrai paemus, tai stebina jus Nusikalbejimastipo davai pazvengiam nes As nezinau... nesidomejau ir aplamai man dzin... nes as vaika maitinsiu mi…
Nu taip, tik vienas Dievas žino ką as zinau, kuo savo vaiką maitinsiu ir kodėl juokiuosi. Amen.
kieleeeee parašė:
Dieve papasakok dar kanors, kaip lengvai pagimdyti
Melskities Damos Ir pagimdysit...
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai