zosyte-Vilnius parašė:
Bus,bet ko del darbo nepadarysikad tik jus bent dar karteli kieta pasijaustumete.
Aš jūsų nekviečiau,pati įsiprašėte. Labai nekultūringa
Bet čia jau paistalai. Iki.
zosyte-Vilnius parašė:
Bus,bet ko del darbo nepadarysikad tik jus bent dar karteli kieta pasijaustumete.
Aš jūsų nekviečiau,pati įsiprašėte. Labai nekultūringa
Bet čia jau paistalai. Iki.
amiunte parašė:
Aš jūsų nekviečiau,pati įsiprašėte. Labai nekultūringa![]()
Tai viskas jau,kietumai baigesi? Ot tai tau.. tiek nedaug reikejo. o tema liuks!! Idomu dar,kiek pedagogiu pasisakys apie "neatsakingus" ir vaiku neauklejancius tevus
zosyte-Vilnius parašė:
Tai viskas jau,kietumai baigesi? Ot tai tau.. tiek nedaug reikejo. o tema liuks!! Idomu dar,kiek pedagogiu pasisakys apie "neatsakingus" ir vaiku neauklejancius tev…
O netikit,kad yra tokių tėvų? Ne ši mama,kuri sukūrė temą apie mokytoją,bet jų yra. Tėvai šventi ir visada teisūs,o mes žvėrys? Taip? Ir su tokiu požiūriu jus bendraujate su savo vaiko mokytojais?
O kad būčiau kieta,man jūsų įvertinimo nereikia. Savo darbą aš išmanau.
Ir jei jau pradeda mokytojų puolimą bent jau rašykite be klaidų. Gėda skaityti.
agna09 parašė:
Na jai galvojat kad epidemijų nekyla nes suskiepyti esat tai jums tikrai smegenėlės uzpudrintos![]()
O dabar isivaizduokit situacija, kad jusu neskiepytas vaikas suserga kuo nors, nuo ko vaikai skiepijami. Ka tada kaltinsit?
Del alergiju kaltinat skiepus, bet jei busit neskiepyti, ka susirge kaltintumet? Vel daktarus, ar jau save?
Jus neapsaugot savo vaiko nuo dideliu ligu, bet vat uztai gi alergiju neturit, cia gi svarbiau matyt.
Skiepais domejotes, o tom ligom ar pasidomejot?
Isivaizduojat, kas butu? Jei jusu neskiepyta mergaite pastotu, uzsikrestu raudoniuke, zinot, su kiek apsigimimu anukas gimtu? Kas tada butu kaltas?
As visai nebijau pasakyt, bet man tas neskiepijimaa yra durna mada tu mamu, kurios isivaizduoja save protingesnem uz visus kitus, neva vaikas jos, tai ji zino, kas jam geriausia. Kad ir kokios cia jus supermamos kai kurios, bet visko zinot neimanoma, ypac taip rizikuojant vaiko gyvybe.
Marlean parašė:
O dabar isivaizduokit situacija, kad jusu neskiepytas vaikas suserga kuo nors, nuo ko vaikai skiepijami. Ka tada kaltinsit?
As vienintelį ką iš jūsų parašytų sapalioni matai,kad jūs nei apie skiepus nei apie ligas tai tikrai nieko nežinote
patikėkite po dukrytės komplikaciji aš tiek visko pasidomejusi kad jums toli gražu iki manęs
elementaru kad jus net vakcinos informacijos lapelio neskaicius jai tokias nesąmones rasot, ar jūs bent matėt kad visose info lapeliuose aiškiai parašyta kad jie neapsaugo nuo ligos ir jūsų vaikas lygiai taip pat gali susirgti
o persirges neskiepytas vaikas įgis imunitetą visam gyvenimui tai ligai
kai jūs man bent ingridientus galėsite pasakyti sudėčių,išvardinti visas komplikacijas
ir t.t kai pati būsite persireavakcinavusi tada galėsite man burti savo pasakas
agna09 parašė:
As vienintelį ką iš jūsų parašytų sapalioni matai,kad jūs nei apie skiepus nei apie ligas tai tikrai nieko nežinotepatikėkite po dukrytės komplikaciji aš tiek v…
jusu tonas, miela mamyte, yra wow...linkiu buti pakantesnei ir mandagesnei aplinkiniams, kurie turi savo nuomone, nes jusu postai tik parodo, kad iki tikros vidines ramybes jusm labai toli. Nepazistu nei vieno zmogaus, kuris nusiramines viduje ir zinantis del ko ir kam tai daro dar plesytusi ir kazkam kazka bandytu irdyneti, ypac zeminant kitus! Linkiu nusiraminti ir pirmiausia susitarti paciai su savimi, nes jusu tai dukrytei prie tokios pikciurnos gyventi nera labai smagu
Momi parašė:
jusu tonas, miela mamyte, yra wow...linkiu buti pakantesnei ir mandagesnei aplinkiniams, kurie turi savo nuomone, nes jusu postai tik parodo, kad iki tikros vidines…
Man tiesiog nervina žmonės kurie nieko nežino ir paisto nesamones
o aš beja neatspejote esu rami 100 procentų ;)
Momi parašė:
jusu tonas, miela mamyte, yra wow...linkiu buti pakantesnei ir mandagesnei aplinkiniams, kurie turi savo nuomone, nes jusu postai tik parodo, kad iki tikros vidines…
Beja mano tonas toks nes asmenybei kuriai atrasiau,rašo tokių pačių tonu tai nematau tokiems žmonėms ko nuolaidziauti
ir pas mane nei vieno izeidziancio žodžio nebuvo
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai