Justulka parašė:
Kokia protinga!
O ko taip pykti
na as ir manau, kad 14nestumo sav per anksti galvoti apie misinukus, dabar manau dar yra apie ka galvoti ir svajoti, tad nemanau, kad reiktu taip piktintis.
Justulka parašė:
Kokia protinga!
O ko taip pykti
na as ir manau, kad 14nestumo sav per anksti galvoti apie misinukus, dabar manau dar yra apie ka galvoti ir svajoti, tad nemanau, kad reiktu taip piktintis.
Guminis meskiukas parašė:
O ko taip pyktina as ir manau, kad 14nestumo sav per anksti galvoti apie misinukus, dabar manau dar yra apie ka galvoti ir svajoti, tad nemanau, kad reiktu …
nu jei laiko turi ,lai domisi ,ar jum skauda. vienos is neturejimo ka veikt domisi ateiti apie vaikus,kitos cia is neturejimo ka veikt liezuviais plaka
Deimantinė. parašė:
nu jei laiko turi ,lai domisi ,ar jum skauda. vienos is neturejimo ka veikt domisi ateiti apie vaikus,kitos cia is neturejimo ka veikt liezuviais plaka![]()
O kitoms niezti ikasti kitoms, ar ne?
kaip ten sakoma, mintys materializuojasi. kuo labiau ieskos info apie misinukus, o ne apie zindyma ir kaip to pienuko tureti, tai galima beveik garantuoti, kad maitins misiniais. nepykit, mamos, labai. norisi pakreipti mamos mintis teisingesne linkme. linkiu paskirstyti laika ieskojimui apie misinius ir apie zindyma.
dayaNuray parašė:
kaip ten sakoma, mintys materializuojasi. kuo labiau ieskos info apie misinukus, o ne apie zindyma ir kaip to pienuko tureti, tai galima beveik garantuoti, kad mait…
aš visą laiką buvau įsitikinus, kad maitinsiu pati, to labai norėjau, Informacijos ieškojau tik ta tema, apie mišinukus išvis nieko nežinojau. Bet va atsitiko taip, kad deja, pieno turėjau nepakankamai. Tai čia kas materializuojasi.
Nustokit vieną kartą burnot. Gal ir anksti apie mišinukus domėtis, bet jeigu jai taip norisi, koks kieno reikalas?
Jūs pačios sau nenusibostat?
Meira parašė:
aš visą laiką buvau įsitikinus, kad maitinsiu pati, to labai norėjau, Informacijos ieškojau tik ta tema, apie mišinukus išvis nieko nežinojau. Bet va atsitiko taip,…
pienuko galima pagausinti. turbut mazai domejotes
dayaNuray parašė:
pienuko galima pagausinti. turbut mazai domejotes![]()
ane, nereikia lelia...tiek info turejau,nakti keldavaus nutraukt pieno ,kas dvi tris val net dazniau,o niekad daugiau 130 ml nebudavo bet 6,5 men pati rankas nuleidau,nei poilsis,arbatos,vitaminai ar maistas nepadejo, atrodo jau knygoi parasyta kad taip turi but,tai visos vienodos
Deimantinė. parašė:
ane, nereikia lelia...tiek info turejau,nakti keldavaus nutraukt pieno ,kas dvi tris val net dazniau,o niekad daugiau 130 ml nebudavo bet 6,5 men pati rankas nuleid…
nutraukimu pieno kieki matuodavot? aiskios jusu zinios
dayaNuray parašė:
pienuko galima pagausinti. turbut mazai domejotes![]()
nesiruošiu su tavim ginčytis. Nes vis tiek kitos tiesos nei tavo, čia nebus. Tad neeikvosiu nei energijos, nei geros nuotaikos.
Nei tu žinai kaip aš ką dariau, nei tu šnekėk. Prie papo man nestovėjai, kad mėtytumeis tokiom frazėm.
dayaNuray parašė:
nutraukimu pieno kieki matuodavot? aiskios jusu zinios![]()
o gal vaikas papo neimė?
Nepyk, bet manau mėtaisi per daug drąsiais pareiškimais.
4 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai