Rafinuota_bohema parašė:
O lašiukai nuo slogytės, kažkas nuo iššutimų, nuo pilvuko diegliukų?![]()
mano atveju, nuo diegliu, niekas negelbejo. tiesiog isaugo
nuo issutimu pataisu sporos.
Rafinuota_bohema parašė:
O lašiukai nuo slogytės, kažkas nuo iššutimų, nuo pilvuko diegliukų?![]()
mano atveju, nuo diegliu, niekas negelbejo. tiesiog isaugo
nuo issutimu pataisu sporos.
mamyciuks28 parašė:
As turejau labai daug visko (esu jauna tai nelabai nutuokiau ko tikrai reikia ) , parasysiu tai , kas man pasiteisino ir ka tikrai naudojau ir naudoju : Pataisu spo…
Dėl biogaia probiotiko labai pritariu, mes jį naudojam nuo gimimo profilaktiškai kas 4-5 mėn. ir niekada nebuvo jokių bėdų su pilvuku
O tarkim Umckalor visiškai nepadėjo ir daugiau nenaudosim, nuo slogos tarkim mums geriau jūros vanduo, eteriniai aliejai, galiausiai sinupretas.
mamyciuks28 parašė:
as buvau ju nusipirkusi , bet taip ir nepanaudojau nei vienos (viburcol )
labai gelbejo, kai kalesi dantukai
kazkiek ramiau pamiegodavo.
Lūšiukė parašė:
nuo slogos juros vanduo, kurio galima nusipirkti ir uk, nuo isutimu karta buvo bedu, tai kiek vietiniu pirkau, kol galiausiai israse gp krema, nuo kurio praejo…
Aš neplanuoju visiškai nieko iš Lietuvos siųstis, nes viską ir čia galima rasti, tik va girdžiu labai skirtingas nuomones apie vaistinėlę, tai nutariau pasiteirauti
man tokia mažytė paranoja prasidėjus, visur sąrašai ko reikia leliukui iškabinti
aš labai laukiu to stebuklėlio, tai noriu būt pilnai pasiruošus
Ačiū mamytės užatsakymus
emma parašė:
labai gelbejo, kai kalesi dantukaikazkiek ramiau pamiegodavo.
man su Martin ir labai gelbejo, o db su mazuoju radau geresniu vaistuku
Rafinuota_bohema parašė:
Aš neplanuoju visiškai nieko iš Lietuvos siųstis, nes viską ir čia galima rasti, tik va girdžiu labai skirtingas nuomones apie vaistinėlę, tai nutariau pasiteirauti…
Tai vat as irgi, jauna tik tuos sarasus ir ziurejau , tai prisipirkau visko ko reikia ir ko nereikia .... Pvz Bepantenai , espumizanai ir t.t.
mamyciuks28 parašė:
Tai vat as irgi, jauna tik tuos sarasus ir ziurejau , tai prisipirkau visko ko reikia ir ko nereikia .... Pvz Bepantenai , espumizanai ir t.t.
Aš labai stengiuosi klaust jau auginančių mamyčių, ko tikrai reikia, nes nesinori man visai namų vaistine paverst ar pampersų sandėliu
bet vat kai nežinai, neturi patirties, tai visko gali nutikti, jei pasikliausi tik straipsniais, kurie dažniausiai yra reklaminio pobūdžio
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai