Rafinuota_bohema parašė:
As Jusu tikrai nelinciuoju! Labai norėsiu Jus pakalbint po kokiu 7 men![]()
Matysim nesiginu :D. Kad gali but kitaip bet apie paisima nebuvo ir nebus kalbos.
Rafinuota_bohema parašė:
As Jusu tikrai nelinciuoju! Labai norėsiu Jus pakalbint po kokiu 7 men![]()
Matysim nesiginu :D. Kad gali but kitaip bet apie paisima nebuvo ir nebus kalbos.
Dulia parašė:
Visiskai su Jumis sutinku, tik manau, kad ta dalyka galima daryti "apeinant" sienas![]()
Tai taip žinoma
reikia tiesiog pakeisti požiūrį i šia veikla ir stengtis prisitaikyti
pvz mes per visa kambarį išskleidžiam tapeta, priklijuoju galus, kad neslidinetu ir vaikas ten ant jo atsisėdęs paiso. Flomasterius perku nuplaunamus, tad visiškai nebaisu kai jis ant savęs uzsipaiso ar kur kitur. Tik pamačius kad paiso ant sienų nukreipiu ji prie tapeto. Turim ir kreidelių ir pieštuku ir guaso. Buvo sykį pagavęs tušinuką ir buvo kaip tik plikom kojom, nu tai nusispalvino visas savo kojas, o rytojaus diena pas gydytoja eit reikėjo. Nu ir nieko
po savaites nusiplovė
Dievas parašė:
Mieloji, as apie dazus spalvojima neturiu nieko pries... Tai cia vienas dalykas i ka jus turetumet gylintis.... Norint kazka apkaltint nesuvokimu kaip ugdit vaikus…
Jus vistiek matau nepagavot mano minties
as ir nerašiau, kad vaikui reikia leisti piešti ant sienų, baldu ir t.t., as tik parašiau kas yra ,jusu manymu, " terlionė". Ir patikėkit, jusu nuomone gimus vaikui tikrai pasikeis, kad neva terlionems namie ne vieta
nes vaikai moka terlioti namus ne tik su dažais
nuo vaikų terliones neapsaugosit namų
SoNNa parašė:
Tai taip žinomareikia tiesiog pakeisti požiūrį i šia veikla ir stengtis prisitaikyti
pvz mes per visa kambarį išskleidžiam tapeta, priklijuoju galus, kad nes…
Smagu
Maniske kazkaip dar piesimu neuzsiima. Gal ir neuzsiims, nes nei mama nei tetis nera labai linke i tai
SoNNa parašė:
Jus vistiek matau nepagalvotų mano mintiesas ir nerašiau, kad vaikui reikia leisti piešti ant sienų, baldu ir t.t., as tik parašiau kas yra ,jusu manymu, " terl…
Na as pati baigusi dailes mokykla ir teta mano zinoma dailinke
tai man nelabai menu cia skaitos Paziurejus kaip vaikas sau veida kokiu markeriu issivaro
Geriau grot ismokinsiu tai bent grazu bus ir sveikos sienos liks....
del manes vaikas gali miltuotas but... Issivoliojes purve...... Kaip kiauliukas rubus sumetei isplovei... Ar naujus nupirkai jai neissiplauna, vaikas vonion. bet sienos ir stalai bei baldai privalo likti sveiki....
Dulia parašė:
Smagu![]()
Maniske kazkaip dar piesimu neuzsiima. Gal ir neuzsiims, nes nei mama nei tetis ne…
Na maniškis jei jau pamato piešimo priemones, tai būtinai ses piešti, bet seip jo mėgstamiausia veikla žaislu "meistravimas" bandant išsiaiškinti is kur kojos dygsta
Dievas parašė:
Na as pati baigusi dailes mokykla ir teta mano zinoma dailinketai man nelabai menu cia skaitos Paziurejus kaip vaikas sau veida kokiu markeriu issivaro
![]()
menu mokykla ir vaikų ugdymas yra du skirtingi dalykai
nemanau, kad jus mokykloje mokino apie vaikų raida ir ugdymą
jus ten mokėtės dailės technikos
SoNNa parašė:
menu mokykla ir vaikų ugdymas yra du skirtingi dalykainemanau, kad jus mokykloje mokino apie vaikų raida ir ugdymą
jus ten mokėtės dailės technikos
![]()
Na.... Nemanau kad esu labai jau nukvakus sitam reikale...
as jau sociai veiklos prigalvojus kaip ugdysiu ko mokinsiu.... bei knygu ne viena irgi skaiciau.... Tad peckeliojimo nebus namie
Butterfly_ parašė:
o tai koks yra ir koki norejo ideti? kaip prisistatot naujiems pazystamiems, jei vardo nenorit sakyt?
Turejau buti Ugne, esu Laura. Nu taip, grazus, garbingas, gal net kilmingas vardas. Nu neman jis, visi sako kad tau tas vardas netinka, nelimpa, visi visalaika maiso, tai Jurga, tai Dovile, tai dar kuo vadina, ui sako vel netuo vardu saukiu. O kreipiasi tai priklausomai nuo aplinkybiu, darbe kai gyvenu UK tai cia kad pastoviai naudoji Hi, ar ei, ar kazkas panasaus atkreipt demesiui o paskui pasako kas ko nori. Su draugais tai yra savi kreipiniai netai kad pravardes, bet seip kokie zodeliai pritaikyti butent tam ar tam draugui, taip neizeidziantys, bet juoko formoi, nu tai va taip ir gyvenam.
Mano didzioji tai labai patenkinta savo vardu, sako grazesnio ir but negali, o mazoji tai dar permaza suprast ka tai reiskia. Tik nezinau kodel jos vardas zmonems labai, labai sunkus. Lietuvoje jy kitciuoja labai negraziai, o cia UK irgi zmonems sunku istati, kodel nezinau, man tai toks lengvas atrodo, bet va zmonems tai kazkodel sunkiai istariamas. Labai megsta kirti det kitoi vietoi, ar kitas raides tarti istempti lyg ten butu dvi trys tos raides. Net nezinau kodel jiems toks sunkus tas vardas.
Dievas parašė:
Jokiu flomasteriu be 7 metu !joookiu!!!!! saugiausia lauke piest prie ezero be jokiu teptuku nuogam vaikui ir su akvarele kuri nusimazgoja lengvai :D. Isvis …
Kokia dar akvarele, ko dar neprigalvosit, paemei pagaliuka, ir piesi ant smelio, atejo banga, nuplove viska, ir vel isnaujo piesi
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai