Rafinuota_bohema parašė:
Beje, kokosu aliejus kai kuriems vaikuciams netinka- alergizuoja, tai yra taukmedzio... Gal dar kuri mamyte ka parokomenduosmums tiko kokosu ( as ir pati naudoj…
Dekui uz informacija.
Rafinuota_bohema parašė:
Beje, kokosu aliejus kai kuriems vaikuciams netinka- alergizuoja, tai yra taukmedzio... Gal dar kuri mamyte ka parokomenduosmums tiko kokosu ( as ir pati naudoj…
Dekui uz informacija.
Rafinuota_bohema parašė:
O ka? Nukrito, pakelei, nuciulpei ir valio- svarus!![]()
Tampo vien nuo minties
net nekalbu apie vaizdą
Rafinuota_bohema parašė:
Kokosų aliejus nedrėkina, bet sulaiko drėgmę, tad jį tepti reikia ant drėgnos odos. Bet taip pat minėtas sviestmedžio aliejus tinka, dar lakišių nuoviras. Pradžioj keliskart pyliau, nes manasis gimė sausokos odos. Trumpai, bet pyliau
O šiaip geriausia prausti tik vandeniu. Kuo mažiau tepliojimų, tuo geriau vaikui
Dievas parašė:
Neatitinka temosnu jo is pirsto jau nieko nebeislausi matomai :DDDdDDD
Kaip man sake taip as sakiau vat
nestuke29 parašė:
Kaip man sake taip as sakiau vat![]()
Tai nesvarbu
cia veliaveliu kabinti nereikia ;) jei nepatinka kad man apsurdiskai ir juokingai skamba....
silvia parašė:
as zinau kad kaikurios mamos dilde nagucius savo mazyliams..o as kasdien ar kas antra po truputuka is leto mieganciam nukirpdavau..o mes dar kai gimem vasara ir isp…
Karsta belenkaip
sako gerai vaikui pazysta tegu pasauli as nedesiu pirstinyciu turiu dildes, zirklutes spec mazyliui... Tai apie kramtima ner kalbu
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai