Dievas parašė:
![]()
![]()
![]()
Dieve dieve :DdDD
Čia žiauru
Ant žemės dažnai švariau nei burnoj. Ir dar vaiko čiulptuką kišt. Man čia tolygu skalavimui unitaze
Dievas parašė:
![]()
![]()
![]()
Dieve dieve :DdDD
Čia žiauru
Ant žemės dažnai švariau nei burnoj. Ir dar vaiko čiulptuką kišt. Man čia tolygu skalavimui unitaze
Mary.S parašė:
Čia žiauruAnt žemės dažnai švariau nei burnoj. Ir dar vaiko čiulptuką kišt. Man čia tolygu skalavimui unitaze
![]()
Pas mane unotazas svaresnis nei burna zmogaus....
Visam kune bakterijos visokios gyvena vaikui gali but nepriimtina.... Ir ale laizyti ciulptuka yra nesamone.... As tam turiu du jeigu ju kada prireiktu...... Tai viena numete pakeitei kitu, ir siaip yra voskiu sniuriuku segtuku. Ciulptukams.... Kad nebutu tokiu avariju ir laizyt motinos nesugalvotu
Dievas parašė:
Pas mane unotazas svaresnis nei burna zmogaus....![]()
Visam kune bakterijos visokios gyvena vaikui gali but nepriimtina.... Ir ale laizy…
Gal vis tu ciulptuku net nereiks
Rafinuota_bohema parašė:
Beje, kokosu aliejus kai kuriems vaikuciams netinka- alergizuoja, tai yra taukmedzio... Gal dar kuri mamyte ka parokomenduosmums tiko kokosu ( as ir pati naudoj…
Aš į vonele šalto spaudimo alyvuogių aliejaus ipilu kartais
evagel parašė:
Gal vis tu ciulptuku net nereiks![]()
Tikrai ;) mes be ciulptuko augam ir mums jo nereikia
kyccaa parašė:
Aš į vonele šalto spaudimo alyvuogių aliejaus ipilu kartais![]()
Variantas
kyccaa parašė:
Aš į vonele šalto spaudimo alyvuogių aliejaus ipilu kartais![]()
Beje , jei turit namie vonia, labai rekomenduoju rata, kur ant kakliuko dedasi! Labai smagiai plaukioja vaikuciai
kabinetuke parašė:
As maciau pries kokius penkis metus kaip viena mama savo dantukais maistą pasmulkindavo, tai tikiuosi jau tokių dalykėlių nėra daugiau, nes kokius metus tad vaizda…
taip, ir as senai kazkada esu toki vaizda macius. buvo naujiena, isgirst, kad kazkas leliukams nagucius kramto.
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai