Rafinuota_bohema parašė:
Beje , jei turit namie vonia, labai rekomenduoju rata, kur ant kakliuko dedasi! Labai smagiai plaukioja vaikuciai![]()
ratas, labai geras dalykas.
Rafinuota_bohema parašė:
Beje , jei turit namie vonia, labai rekomenduoju rata, kur ant kakliuko dedasi! Labai smagiai plaukioja vaikuciai![]()
ratas, labai geras dalykas.
Nagucius karpiau dar ligoninej antra diena turbut.. seseliu paprasiau zirkluciu
Pirstinyciu isvis nera turejus kambary...
Po extra cp (Vokietijoj), tetis gavo 5 min palaikyt, as ant ranku po 19 val tik paemiau (ir pamaciau normaliai). Apie narkozes kalbejot, tai man siule arba pilna, arba daline. Rinkausi daline, nes tik tada galejo vyras kartu buti.
Savo noru cp nesirinkciau, nes tikrai sunkiai atsigavau - atsistot reikejo kita diena, bet islipimas is lovos gal 20 min truko... ant sono pasiverst tik kokia 4 diena istengiau.. bet girdejau, kad po planinio viskas greiciau ir lengviau buna
As po savo patirties visada pasiurpstu, kai kas nori savanoriskai cp darytis, bet paskui prisimenu, kad visi skirtingi ir visiema kitaip atsigauti eina - viena moteriake palatoj po cp antra diena ant pilvo miegojo
Nonita03 parašė:
Nagucius karpiau dar ligoninej antra diena turbut.. seseliu paprasiau zirkluciu![]()
Tas pats ir gimdymas, viena po sav tik atsigauna, o kita pasakė kad jai nusišikt sunkiau nei pagimdyti. Kiekvienai kitaip
kabinetuke parašė:
Tas pats ir gimdymas, viena po sav tik atsigauna, o kita pasakė kad jai nusišikt sunkiau nei pagimdyti. Kiekvienai kitaip
po pirmo cp labai sunkiai atsigavau. po antro zymiai greiciau. bet tikrai po 20 minuciu nesistojau
Rafinuota_bohema parašė:
Tikrai ;) mes be ciulptuko augam ir mums jo nereikia
Mano irgi vaikiui neprireike ciulptuku
viena karta daviau,tai isspjove ir daugiau nebedaviau
Esu ir aš girdejusi apie nagu nukramtyma,bet ne del to kad spec zirkluciu neturi,o del kzk prietaru..
Na o del ciulptuku kaip pradedate rašyti,del mamos apvalyma jo...tai nuskamba taip lyg ne vaiko mama tai darytu..o kokia asociali praeive...
jau su tokiu pasišlykštejimu rašyti
pačios ant saves..
evagel parašė:
Mano irgi vaikiui neprireike ciulptukuviena karta daviau,tai isspjove ir daugiau nebedaviau
![]()
Gerai,kad ramus kudykelis..pvz mums su kiekvieno dantuko išlindimu buvo lb sunku..irzlus,piktas be galo,tai ciulptukas tikrai apramindavo ir geliukai jokie nepadejo tiek..
evagel parašė:
Mano irgi vaikiui neprireike ciulptukuviena karta daviau,tai isspjove ir daugiau nebedaviau
![]()
maniski tai reikia glostyt kai neramus buna, as ji pasiguldau ant krutines ir glostau ir nurimsta... Kai dantys dygsta net miega ant krutines mano 10,5 kg turtelis... Ir siaip labai glaustis megsta, buna zaidzia zaidzia, prisitraukia ir ismeigia veiduka i krutine ( MP nebemaitinu)
kris007 parašė:
Gerai,kad ramus kudykelis..pvz mums su kiekvieno dantuko išlindimu buvo lb sunku..irzlus,piktas be galo,tai ciulptukas tikrai apramindavo ir geliukai jokie nepadejo…
Mums labai gelbeja tas silikoninis sepetukas, buna ir valanda as jam dantenytes juo masazuoju
pabandykit, gal ir Jums tiks ir patiks
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai