Dievas parašė:
nu nu as nervinuos
tu tu
Dievas parašė:
nu nu as nervinuos
tu tu
Dievas parašė:
Durna tu gal ?![]()
girdi tu,Dievas,bomzas,ar kas bebutum, nu gal baik cia durnintis? Sedi kur nors Voketijos alpese,gaudai rysi,neturi ka veikti,juk malalietka esi, 19 ne daugiau juk tau
o durninas,o mandra kad ne tas zodis
lylalyla parašė:
girdi tu,Dievas,bomzas,ar kas bebutum, nu gal baik cia durnintis? Sedi kur nors Voketijos alpese,gaudai rysi,neturi ka veikti,juk malalietka esi, 19 ne daugiau juk …
Oooo kad pradejo nervuotis....
O ko tu visa diena kabinejies ?
Zinai tu kur as sedziu.... Maziau gylinkis i asmenini gyvenima baisiai protinga cia bandai rodytis.... Nepatinka pasiusiu milijona kart.... Tave.... Nes as nevirskinu tokiu Everestu Proto bokstu katrie aplinkui zmones durnina o save protingais laiko.... Susitupek ir maziau cia tu savo moralus ir idiotiskas mintis skleisk.
Pati faktas kad neturi ka veikti iskart kazkam pasisakius puoli atsakinet....
eik pad vyra pajudek.
Ir pagal tavo epitetus nepasakyciau kad busi labai subrendus ,,moteris" o i mane vapsie Nesikreipk.... Nepatinka zinai kur. Pasiusiu.
Dievas parašė:
mirštuuu
varzgalyte parašė:
mirštuuu![]()
![]()
![]()
iesko atpirkimo Ožio
visa kožna diena
pipiec jau.
Dievas parašė:
tai tu cia durnines,jau pamirsai ka katik rasei?
antra tai,kad zinau kur sedi,ir daug daugiau uz pacia zinau
trecia susitupeti reiktu tau
ketvirta tai taip,siandien neturiu ka veikt,kaip ir tu neturi,pirmai minejai,kad neturi,ir pati sedi cia dienu dienas
dar turi ka pasakyti?
lylalyla parašė:
tai tu cia durnines,jau pamirsai ka katik rasei?antra tai,kad zinau kur sedi,ir daug daugiau uz pacia zinau
trecia susitupeti reiktu tau
ketvirta tai ta…
Dieve kaip man neidomu skaityt ka tu rasai.... Vot nezinai kur sedziu jai apie alpes kalbi ;) vadynas verta sia tema tau patylet....
ir abejoju kad labai jau zinai daug nu nesigincisiu gi idiotai aplink pagal tave linkiu kad toks everestas nenubyretu
Dievas parašė:
Dieve kaip man neidomu skaityt ka tu rasai.... Vot nezinai kur sedziu jai apie alpes kalbi ;) vadynas verta sia tema tau patylet....
tai sukalbek Teve Musu.ir lysk i pavesi miegoti
labai jau idomu ka tu cia rasai,ismoko nauja bairi apie everesta,tai dabar skaldo
aaisku daznai jis ne i tema,bet skamba neblogai
o apie alpes,tai primeciau,mazdaug...
lylalyla parašė:
tai sukalbek Teve Musu.ir lysk i pavesi miegoti![]()
Bairiu nesigaudau kiekvienam savi pavadinimai gymsta mano galvoi.... Su kuo save asmenybe sutapatina jau cia priklauso.
Tai gal pati ir kalbek ta teve musu matau labai tikinti
Pati blin islindo is kazkokio pavesio.... Su 0 anketa ir varo blyn ,,kokios jus durnos o as kokia protinga" Tylet ! Vsio.
Mazvaike pati esi nedidesne uz mane
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai