Juditel3 parašė:
ne is principo, o paokslas turi but tema, o ne pasalinis koks komentaras i sona. beto taip - santuoku rumai, juk prizadi amzina meile pries Dieva, ar ne taip? ir vi…
Čia jau fantazija "įjungta"?
Juditel3 parašė:
ne is principo, o paokslas turi but tema, o ne pasalinis koks komentaras i sona. beto taip - santuoku rumai, juk prizadi amzina meile pries Dieva, ar ne taip? ir vi…
Čia jau fantazija "įjungta"?
Jaunajai nepatiko, kad taip draugė elgėsi, bet negi gadinsis savo svente ir jai pamokslaus, atėjo draugai kaip į cirką bažnyčioje ir tiek. Kiek žinau ta drauge su vaikinu po to irgi apsizenijo ir jau skiriasi po dvieju metu. Tai vat kaip tie netikintys tvarkosi savo gyvenima, jiems ir santuoka nera sventa. Matau,gerai yra tikėjimas, D įsakymai yra pats geriausias dalykas, kokį turim - nevok, nekalbėk netiesos, negeisk svetimo vyro/moters, nezudyk, mylėk artimą... Tai daro žmones geresniais, o santuokas tvirtesnėmis. Tų kurios netiki, santuokos nestabilios, vertybes pavirsutiniskos.
emma parašė:
Gal pradėt reikėtų nuo to, kad kunigas ne Dievas ir ne į jį tikima! Ir klaupiamasi ne prieš kunigą lyg ir? Tad komentaras apie klaupimasį prieš medikus, apskritai n…
jum geriau zinot, as senai nebuvau baznycioj, neatsimenu taisykliu. cia buvo diskutuota anksciau ( nezinau ar dalyvavot toj diskusijoj) , kad klauptis reikia is pagarbos kunigui, nes jis daug mokslu baiges. cia komentaras i tai ir turbut kad ne jum
emma parašė:
Čia jau fantazija "įjungta"?![]()
as ja nors turiu
Juditel3 parašė:
as ja nors turiu![]()
net nesuabejojau tuom
Juditel3 parašė:
Kunigas kantriai tylejo, vede vestuvių procesiją kaip priklause
Pabaigoje pasake pamoksliuką tai nepagarbiai besielgianciai porelei. Manau, kad ta porelė negerbė ir Jaunųjų, jei atsisėdę pirmoje eilėje vaipėsi ir darė viską priešingai, net elementariai neatsistojo, kai visi stojosi.
emma parašė:
Man tik juoka kelia komentarai, kad tikėti yra nesąmonė, nes juk "nemačiau, negirdėjau, neliečiau"bet vaiduokliai tai jooo, šitie egzistuoja
aš pavyzdžiui ne…
Aš netikiu, nes jo tiesiog nėra. Nematau net prasmės įrodinėjimo, kad egzistuoja ar neegzistuoja tas, kurio nėra
patys kvailiausi tyrimai turbūt
Juditel3 parašė:
sakai kunigas daug mokslu baiges . 10 metu bla bla bla... pirma - daktarai mokosi po 12 metu, ko pries juos nesiklaupt? antra - mano dedes du mokes kunigais. viena …
Klaupiamės ne prieš kunigą bažnyčioje, o jei pastebėtum kunigas irgi klaupiasi. bažnyčioje tas kuris riečia nosį ir galvą kelią rodo nepagarbą D, o ne kunigui. Jei netikintys eina bažnyčioje, manau nedera sedėti pirmoje eilėje ir akivaizdžiai "demonstruotis", čia tas pats kas chore visi dainuoja, o vienas "pjauna" pro šoną, tai gadina visą dainą, šiuo atveju Jaunųjų šventę ir pačią procesiją.
Mary.S parašė:
Aš netikiu, nes jo tiesiog nėra. Nematau net prasmės įrodinėjimo, kad egzistuoja ar neegzistuoja tas, kurio nėrapatys kvailiausi tyrimai turbūt
![]()
Bet vaiduokliai yra, ne?
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai