Du-Gaideliai parašė:
Gerulskytė ar Neverauskienė?
Teko siandien susidurti su Gerulskyte,labai patiko 😊
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, KlaipėdaDu-Gaideliai parašė:
Gerulskytė ar Neverauskienė?
Irstul parašė:
O kas nutiko? kaip atsidūrei pas ją?
a lur parašė:
O kas nutiko? kaip atsidūrei pas ją?
Judesiuku nebuvo dvi dienas... Tai pagulde vakar iskart.. o siandien ryte ji mane apziurejo,nuramino... sake kita karta nelaukti 2dienas.....
Viskas gerai dabar....
Irstul parašė:
Judesiuku nebuvo dvi dienas... Tai pagulde vakar iskart.. o siandien ryte ji mane apziurejo,nuramino... sake kita karta nelaukti 2dienas.....Viskas gerai dabar.…
bet viskas ok? O vakar netikrino judesių iškart?
a lur parašė:
bet viskas ok? O vakar netikrino judesių iškart?
Viskas ok,tik siandien paryciais prakuto mazute... Vakar padare tik atvaziavus echo,bet kodel nejudejo negalejo pasakyti,tai laike stebejimui...
Bengi parašė:
Gal kuriai buvo rade streptokoka? Kaip ten viskas vyksta? Ar viskas gerai vaikuciams..
Man buvo radę, bet ligoninėj nebespėjo suleisti antibiotikų. Vaikas visiškai sveikas. Šiaip radus streptokoką reikėtų į ligoninę skubėt vos nubėgus vandenims arba sąrėmiams esant kas 10min. Geriausia, jei spėtų suleisti bent kelias dozes antibiotikų (kas 4 valandas). Bet atminkit, kad antibiotikai negarantuoja, kad tikrai vaikas bus apsaugotas. Be to, vaiką apkrėsti tikimybę lygi 1%. O antibiotikai gali pridaryti daug žalos tiek jūsų, tiek vaiko sveikatai. Jei yra streptokokas, tai reikia, kad kuo mažiau tikrintų kaklelį, nes tuomet yra tikimybė "nustumti" jį tolyn. Ir svarbiausia, kad streptokokas yra "keliaujantis". Tai kad jį rado tyrimo metu, nereiškia, kad jis bus ir gimdymo metu. Ir atvirkščiai.
SunSunny parašė:
Man buvo radę, bet ligoninėj nebespėjo suleisti antibiotikų. Vaikas visiškai sveikas. Šiaip radus streptokoką reikėtų į ligoninę skubėt vos nubėgus vandenims arba s…
Nu joa,ta girdejau,kad snd jis yra,ryt gali nebebut ir atvirksciai...bet atsisakyti vaistus leisti,jei jis yra rastas,ar butu protinga? 🤔
Bengi parašė:
Gal kuriai buvo rade streptokoka? Kaip ten viskas vyksta? Ar viskas gerai vaikuciams..
Man buvo radę, kadangi nuvažiavau jau su 8 cm, tai spėjo dozę antibiotikų sulašint, o aš stumt jau norėjau 🙄 sako kentėk!😁 vaikas sveikas. Nepergyvenkit.
22 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai