Sužadėtinė parašė:
O pasiprašyt galit į grupę?
Prasykites priims tikrai ?
Sužadėtinė parašė:
Prasykites priims tikrai ?
Sužadėtinė parašė:
Prasiausi jau seniai i ta privacia, su op data ir t.t. Bet kazko nieks neisileido
Sužadėtinė parašė:
Sniegexx parašė:
Tai ko nesiprasot? ? kaip reik zmogu priimti, jei ner prasymo?
Ačiū! Pagaliau susigaudžiau?
sveikos merginos,
Pirmadieni ilgai laukta diena? tik va klausimas del savijautos, turiu kosuli, kuris nera ikyrus ir gerkle jauciasi - tikiuosi kad dar praeis, bet jeigu ne, kas tada? operuos ar ne? siandien pasidariau kraujo visus tyrimus, tai jeigu jie geri, gal nieko tokio. labai nenoriu keltis velesnei datai.... gal kam buvo panasi situacija?
parašė:
sveikos merginos,
Pirmadieni ilgai laukta diena? tik va klausimas del savijautos, turiu kosuli, kuri…
Man buvo, dariausi inhaliacijas , miegojau su vilnonem kojinem , geriau ciobreliu arbata . Irgi labai pergyvenau del tyrimu. Gyd. klause kaip jauciuosi ar neskauda gerkle. Sakiau , kad ne, bet istikruju skaudejo, stengiausi nekoseti klinikoj . Pries tyrimus ir op. visa ryta ciulpiau Halls . Tyrimai buvo geri. Po operacijos kosulys sumazejo, bet kai , visgi reikedavo pakoseti , buvo itin skausminga , tad patariu pasistengti jo atsikratyti kiek imanoma
Sveikutes pries penkias savaites pasidariau didinimosi ir tempimo krutu operacija.Kiek visko perskaiciau kiek visko rasoma,bet kiekvienai atvejis individualus.BIJOJAU ir net labai .Turiu keturis vaikelius maziausiam 11 menesiu.Taip kad labai viskas super tiek del dydzio tiek del tempimo :).Pries tai apsirgusi buvau patare gydytojas jei medikamentu neprireiks gerti ir temperaturos nebus , galesiu operuotis.Laimei operavaus nurodyta diena, atkelimo nereikejo.
O kas del skausmo persiskaicius visu komentaru buvau begales ir zinot laukiau to skausmo ir nesulaukiau.Ir kosejau ir ciaudejau.Asmeniskai man neskaudejo ir neskauda.Zinoma tempimas buvo pirma savaite bet tai naturalu .Gi krutine istinusi.Bet skausmo tai nieko :).Pooperacinis laikotarpis bent man nera sudetingas.Bet zinoma kiekvienai skirtingai ;)
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai