Littlesecret parašė:
Labukas, gal kuri turit šio kombinezono mezgimo schemą? ☺️
Kodel pas autore nepaprasote?
Littlesecret parašė:
Kodel pas autore nepaprasote?
Littlesecret parašė:
Nes šią foto man atsiuntė, tai turbūt rado internete ☺️
Evelina Ra facebook, parasykit
manau pasakys.
Littlesecret parašė:
Yra youtube daug labai filmuku butent apie si kombiuka su issamiais nuoasakojimais, zingsnis po zingsnio 😊
goosey parašė:
sveikos. sugalvojau kad noriu beibiui numegzti merino vilnos pleduką. šiaip nesu didelė mezgėja, bet megzti mokugal kas gali patarti kur geresnėm kainom pirkti …
Labas🙂. Siūlų miškas - ir kainos mažesnės, ir pataria, pakonsultuoja. Atsakys į Jūsų klausimą, kiek reiktų pirkti siūlų🙂
goosey parašė:
sveikos. sugalvojau kad noriu beibiui numegzti merino vilnos pleduką. šiaip nesu didelė mezgėja, bet megzti mokugal kas gali patarti kur geresnėm kainom pirkti …
Man 9 gijos labai patinka ☺️
Terba parašė:
Man 9 gijos labai patinka ☺️
aš ryte žiūrėjau ir siūlų mišką ir 9 gijas, 9 gijos mane ten taip neaišku viskas atrodo. mama kai megzdavo tai visada siūlai "špūlėm" arba kamuoliukais būdavo, o 9 gijos tai ten kilometrinės tos špūlės
goosey parašė:
aš ryte žiūrėjau ir siūlų mišką ir 9 gijas, 9 gijos mane ten taip neaišku viskas atrodo. mama kai megzdavo tai visada siūlai "špūlėm" arba kamuoliukais būdavo, o 9 …
Atsuka ten tiek, kiek reikia, pataria, is keliu giju megzt 😉 as juos vertinu del kokybes, ten kokiems Alize siulams toli grazu iki 9 giju 😂
14 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai