Vitytia parašė:
Merginos, o per kiek laiko Jums atėjo mažyčiü histologinio tyrimo atsakymai? ❤️
Oi negreit, pora savaiciu tai tikrai uztruko...
Vitytia parašė:
Oi negreit, pora savaiciu tai tikrai uztruko...
TiesiogG parašė:
Sveikinu nuoširdziai🎈smagu kai vėl pavyksta, aš po savo netekčių irgi vėl laukiuosi, jau peršokau tą nelemtą 20 sav. Pernai balandžio pabaigoj netekau sūnelio 20 sa…
Man irgi truputi ramiau jau. Dvynukus pernai praradau dėl kaklelio nepakankamumo 22 sav nors bandė dar extra siūti bet siūlės neatlaikė siuvo dar kart ir tada infekcija pasiglemze mažylius. Si kart uzsiuvo 16 savaite nes vėl gi sutrumpejo smarkiai na ir po didelių pastangų baimės ir nervu einam 28 savaite kur jau išgyventi jiems didžiulės galimybes kad ir ne atlaikytų siūlės. Na kas tiesa nuo 16 savaites gulimas rezimas tik I tuoleta ir atgal į lova
vaida244 parašė:
Man irgi truputi ramiau jau. Dvynukus pernai praradau dėl kaklelio nepakankamumo 22 sav nors bandė dar extra siūti bet siūlės neatlaikė siuvo dar kart ir tada infek…
Tikekite ir viskas bus gerai ❤️
Vitytia parašė:
Mano lygiai po 2 sav.
Sveikos, noriu pasidalinti savo istorija.. kuri nutiko nesenai- balandžio 5😢
Po termino kelios dienos su siuntimu nuvažiavau į skyrių, viską sužiūrėjo padarė ir tonus ir echo, viskas gerai. Įsistačius, pasiruošus mergyte. Tonai geri, vandenų užteko. Kaklelis 1 cm tik prasiveręs, kadangi buvo penktadienis Ir dar tas nelemtas karantinas sako geriau pasilik jei per savaitgalį nepagimdysi pirmadienį jau žiūrėsim.. Viskas buvo gerai, pirmą naktį prasidėjo skausmai- bet buvo paruošiamieji. Šeštadienio dieną ramu, vakare vel prasidėjo, nuo 12 nakties jau tokie periodiški ir skausmingi. 3 nakties gydytojas pasižiūrėjo kaklelį nu 1,5-2 cm. Tai nusprendė nekankint ir ryte nuleist vandenis ir taip paskatint veiklą, tonai geri. prieš pat išeinant į gimdyklą dar pajutau judesiukus nors naktį aprimus buvo per skausmus.. ryte nuleido tus vandenis, o jie žali. Pradėjo krist tonai extra i cp ir ištraukė .. dar puse valandos gaivino, bet nieko.. Sveika, išnešiota mergyte.. išvados ūmine intrauterine hipoksija (uždusimas dar pilvely). Nėštumas buvo tobulas niekuom nesiskundžiau, tyrimai geri buvo, žydejau tiesiog visą tą laiką ir tokia nelaimė.. Esu sugniuždyta, jaučiuosi tuščia ir bejėgė.. Nekaltinom medikų.. buvau priežiūroje ir mačiau, kad viskas gerai ir buvo tikrinima gal tai mane ramina kažkiek.. Nors kiti sako gi buvai priežiūroje jau gulėjai kaip galėjo taip atsitikti. Bet atsitinka ūmiai.. Po CP greit giju pirmą dieną jau ant kojų stovėjau, pjūvis labai dailus,gimdutė greit traukėsi. Labai gražiai atsisveikinom su savo Angeliuke, žinau, kad ji mus saugo. Širdis plyšta matant leliukus, vežimėlius lauke, ir aš dabar taip turėjau gyventi, o viskas liko paslėpta, sukrauta į dėžes- dar laukti.. Nenustoju svajojus apie vaikelį.. Nes taip laukiau, taip mylėjau ir myliu.. Atrodo norėčiau kuo greičiau pastoti, bet po CP reikia palaukt bent 6men- 1 metus laiko. Beprotiškai bijau visko.. ar išeis pastoti, išnešioti ar nesibaigs vėl nelaime laukimas. Bet noras ir tikejimas stipresni už baimę. Tuo ir gyvenu dabar.. Tikėjimu, kad viskas bus gerai ir paimsiu savo kūdikėlį gyvą ant rankų su savo Angeliukės pagalba...🙏🏼
Adrija parašė:
Po termino kelios dienos su siuntimu nuvažiavau į skyrių, viską sužiūrėjo padarė i…
Visu pirma apkabinu tave labai labai stipriai 😘❤️ Laikykis ir buk stipri.... Niekas nepaguos ir jokie zodziai negali nusakyti ka tu patiri ir ka dar jausi.... Laikas neizgydys tu tik turesi ismokti gyventi su tuo skausmu.... Neprarask vilties ir gyvenk del ateities.... Dukryte liks tavo sirdyje amzinai ❤️
O mes esam cia. Kai jausi kad reikia ateik cia.... Mes visos ta pati patyrusios suprantam ka tavo sirdis jaucia.... 😭
Laikykis mieloji 😢😘
Adrija parašė:
Po termino kelios dienos su siuntimu nuvažiavau į skyrių, viską sužiūrėjo padarė i…
Labai tave užjaučiu, laikykis 🙏♥️
Adrija parašė:
O, Dievuliau, kokia liūdna istorija 😢😢😢 Širdis plyšta skaitant 😢😢😢😢 Stiprybės Jums ir Jūsü šeimai ❤️
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai