Caramel parašė:
Ačiū už atsakyma, turbut prazioplinau😄 Na tikrai paklausiu...😬
Pastebėjau kad jus iš Klaipėdos. Pas kokia, daktarę lankotės?
Caramel parašė:
Ačiū už atsakyma, turbut prazioplinau😄 Na tikrai paklausiu...😬
Paslapčiukas parašė:
Leidžiamas geriau įsisavina, nei žvakutės.
O gal kas esate jau patyrusios galite pasakyt ar labai blogai kad neskyrė progesterono?
Šiandien susileidau ovitrelle.
LoriLori parašė:
Aš lankausi Jolsanoje, pas gyd. Salygiene, o Jūs?Vakar bandziau dometis del progesterono, tai man paskyre duphastona vartoti.. paskaiciau kad jis veikia kaip progesteronas👍
Caramel parašė:
Aš lankausi Jolsanoje, pas gyd. Salygiene, o Jūs?Vakar bandziau dometis del progesterono, tai man paskyre duphastona vartoti.. paskaiciau kad jis veikia kaip proges…
O kaip Jūsų sveikata ? Kaip jaučiatės ? Gal kokie potyriai ? 🙂
Caramel parašė:
Aš lankausi Jolsanoje, pas gyd. Salygiene, o Jūs?Vakar bandziau dometis del progesterono, tai man paskyre duphastona vartoti.. paskaiciau kad jis veikia kaip proges…
Sveiki. Aš lankausi NORTHWAY pas Ž. Petrutiene. Dabar tik nerimauju kodėl man neskyrė progesterono.
KarolinaJak parašė:
O kaip Jūsų sveikata ? Kaip jaučiatės ? Gal kokie potyriai ? 🙂
Sveiki, nesuprantu... tarpais pamausdavo, tarpais nieko, snd nugara maude tai jau galvoju... sirgsiu😬 nezinau ko tiketis, krutine pradejo skaudeti🤨 zodziu... nk nesitikiu, o jus??
LoriLori parašė:
Sveiki. Aš lankausi NORTHWAY pas Ž. Petrutiene. Dabar tik nerimauju kodėl man neskyrė progesterono.
Isviso nieko neskyre? gal kazka skyre ir ju sudetyje yra👍
Caramel parašė:
Isviso nieko neskyre? gal kazka skyre ir ju sudetyje yra👍
Taip išvis neskyrė. Ar čia labai blogai?
Caramel parašė:
As jums negaliu atsakyti, reiketu jums su gydytoja savo pasikonsultuoti, visos skirtingus metodus taiko nors ir panasius👍 Va kazkam zvakutes kazkam dar koki kita va…
Na taip. Nes man pirma stimuliacija pati mažai informacijos turiu. Va trečiadienį susileidau vaistukus ir dabar tik namų darbai liko
o čia žiūriu beveik visom skyrė progestirona. Tai siektiek neramu pasidarė kodėl man neskyrė.
Po stimuliacojos jie skiriami?
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai