Renciaa parašė:
Kokia Lietuviu klinika?
balticmedicalcentre.co.uk/nevaisingumo-gydymas/
Jie Londone atlieka tik tyrimus, o jeigu, kokia operacija, ar apvaisinimas, tai siuncia i Lt.
Renciaa parašė:
Kokia Lietuviu klinika?
Jie Londone atlieka tik tyrimus, o jeigu, kokia operacija, ar apvaisinimas, tai siuncia i Lt.
Zyziuk parašė:
Jie Londone atlieka tik tyrimus, o jeigu, kokia operacija, ar apvaisinimas, tai si…
Zinau sita,bet seniai buvau.dbr ne kokiu atsiliepimu girdejau net net nzn kur nueiti
Dabar ieskau ivairios informacijos apie progesterona.. Idomu tai, kad dazniausiai pasireiskoa jo trukumas del pries tai vartotos kontracepciniu.. Bet as ju niekada nevartojau
Ir dar radau info, kad labai svarbu naudoti ne sintetini progesterona, rasoma, kad yra kazkokie naturalus kremai
Zyziuk parašė:
Dabar ieskau ivairios informacijos apie progesterona.. Idomu tai, kad dazniausiai pasireiskoa jo trukumas del pries tai vartotos kontracepciniu.. Bet as ju niekada …
Pirma karta girdziu apie krema... gal galite placiau papasakoti, nes google nelabai ka radau...
Zyziuk parašė:
Pas mane bus tikrai "issikraipe" hormonai.. Nes realiai per metus 10kg plius![]()
O kodel kava reikia mesti? As ja labai megstu...ir nezinau ar labai lengvai galeciau atsisakyti...Ir pas mane hormonai (kaip sakant) saibom parejo... per 7 m. nuo gimdymo +15 kg...
Aviene parašė:
Pirma karta girdziu apie krema... gal galite placiau papasakoti, nes google nelabai ka radau...
as is prigimties labai plona ir mano svoris jau 6 metus nekinta, kaip sveriu 47.5 kg taip iki siandien
bet tyre hormonus jie geri
rasa.olis parašė:
as is prigimties labai plona ir mano svoris jau 6 metus nekinta, kaip sveriu 47.5 kg taip iki siandienbet tyre hormonus jie geri
![]()
Nu va...vienos pergyvena kad per placios...kito kad per plonos...
tas tiesa, kad labai sunku pastoti kai svoris arba labai mazas arba labai didelis, bet kiek tarp musu yra cia jau labai idealiu?
Aviene parašė:
Nu va...vienos pergyvena kad per placios...kito kad per plonos...tas tiesa, kad labai sunku pastoti kai svoris arba labai mazas arba labai didelis, bet kiek t…
sako vaisingumo spec, priaukit svorio ir pastosit
kaip lengva kalbet kai 6 metus svoris toks pat, valgyk kiek nori vistiek nieko
esu edrune, suvalgau po 3 cepelinus ir uz 1h vel noriu valgyt..
rasa.olis parašė:
sako vaisingumo spec, priaukit svorio ir pastositkaip lengva kalbet kai 6 metus svoris toks pat, valgyk kiek nori vistiek nieko
esu edrune, suvalgau po 3 cep…
O kaip skydliaukes tyrimai ir hormonai?
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai