amiunte parašė:
Klaipėdoje. Ne visada skiria.
Keistai, kai taip paliekama likimo valiai.
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįamiunte parašė:
Klaipėdoje. Ne visada skiria.
O man visa laika tepe maude ir t.t pradejsu kraujuot buvo penktadienis isprasem seseles i ligonine ...kraujavimas apstojo pazejo gimda uzdaras kaklelis...sest sekm viskas buvo gerai ....pirmadieni padare echo ir na ka vaikiuko gimdoj nebuvo itare persileidima . Vel kraujo tirymai...hormonai nemazejo...padare dar echo ir treciadieni ryte gulejau ant stalo su negimdybiniu nestumu....isoperavo su kiauside....As tik noriu nuosirdziai nuo saves pasakyti netikekit jus tais daktarais su "Viskas gerai" normalu....meluoti meluoti ir dar karta meluoti...ypatingai toms kurios esate UK...tepa sakykit kraujuojat bloga pikina ...mes buvom 2 kartus iki to ir visi tikino kad normalu...Aciu dievui kad ir kaip liudna operacija sekmingai praejo ir viska isvale pasalino galejo baigtis labai liudnai....Kovokit uz save ir uz tai kas yra pas jus.. Tai jusu kunas ir kad ir kokia pabaiga bent zinosit kad padaret viska!!@:)* Skmes mamytes ir visko ko geriausio
Tildė parašė:
Tokia daugumos Europos šalių praktika. Jei yra vaikas,pirmas persileidimas,moteris sveika-palieka gamtos valiai. Jei vaikas ilgai lauktas,didelis nėštumas,pastota gydant,koks ketvirtas gresiantis persileidimas-daro tyrimus,taiko gydymą ir t.t. Taip yra, ir viskas. Kai pirmojo laukiaus,vos vos mini mini tepliojo. Gal du lašiukai tebuvo,bet prieš tai nepastojau 6 metus,tai iškart paguldė,išrašė biuletenį ir t.t.
indigo 123 parašė:
Na as kankinuosi jau nuo penktadienio skausmais pilvo apacioj nuvaziavau i ligonine ten is karto guldo taciau neskuda apziureti.man eina 15 savaite.nezinau ima baim…
Jau didelis vaikutis. Laikykitės. Viskas bus gerai,pamatysit.
amiunte parašė:
Tokia daugumos Europos šalių praktika. Jei yra vaikas,pirmas persileidimas,moteris sveika-palieka gamtos valiai. Jei vaikas ilgai lauktas,didelis nėštumas,pastota g…
Paliko mano gydytoja dideli uzdegima likimo valiai 16 savaite vaikelio netekau. Ec atrodo taip nenormalu.
Zinoma paskiau gydytoja baiminosi, bet jau pas ją niekados kojos nekėliau.
Tildė parašė:
Paliko mano gydytoja dideli uzdegima likimo valiai 16 savaite vaikelio netekau. Ec atrodo taip nenormalu.
Užjaučiu. Laikykis. Nemanau,kad gydytojų aplaidumas apskritai kur nors yra oficiali praktika. Nežinau,negydyti uždegimo... ir darcesant normaliam sveikam nėštumui...
Ačiū už palaikymą. Trūksta žodžių man. Jei nuėjus ryte padarius kraujo tyrimą ir matant uždegimą, sakyti viskas gerai. O per piet netenki leliuko. Tada ligonineje padaro kraujo tyrimus ir klausi ten gydytoju. Jie atsako, pas jus labai didelis uzdegimas, todel tiketina, kad persileidote, nes daugiau priezasciu nematom.
Tai nezinia ar aplaidumas, o gal ziniu stoka.
Tik pinigai labai megstami buvo.
O dar pries savaitine apziura, jau leukocitai buvo pradeje kilti.
Tildė parašė:
Ačiū už palaikymą. Trūksta žodžių man. Jei nuėjus ryte padarius kraujo tyrimą ir matant uždegimą, sakyti viskas gerai. O per piet netenki leliuko. Tada ligonineje p…
Ojetus. Nu,manau,kad aplaidumas. Nesureikšmino,o va,kaip negalima nereaguoti į nėštukių bėdas. Privačiai ėjot?
amiunte parašė:
Ojetus. Nu,manau,kad aplaidumas. Nesureikšmino,o va,kaip negalima nereaguoti į nėštukių bėdas. Privačiai ėjot?
Gydytoja daugiau dejuodavo, kaip dirba per kelis darbus ir jai su sveikata negerai. Pusiau privačiai. Kiekviena vizita echo po 15 euru. Ir konsultacija 15 euru.
17 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai