lincike123 parašė:
labas dienas mamytes... sveikos naujokes, daug cia priraset kol nebuvau.. tai va turiu as jau dukryte mazyte, vardu Amanda, gime penktadieni ryte 3750 gr. gimdymas buvo nelengvas, atrodo , kad daugiau to pakartot nebenoreciau, labai iskankino, nes viskas prasidejo treciadieni vakare, nutekejo vandenys, o i gimdykla buvau paguldyta tik ketvirtadieni 22 val. visa nakti kankinausi, palei ryta nebeliko nei jegu stumimui , sukilo auksta tempa, dingo saremiai, teko leist skatinamu ir kazkokia energijos suteikiancia laseline, bet vargais negalais isgimdziau, jei ne vyras buciau prazuvus, labai labai jis man buvo reikalingas ten, galiu teigti kad gimdem abu , ne viena as....po gimdymo namo gryzau tik sestadieni vakarop, laike dar visa para , nes mazyle buvo be vandens daugiau negu para laika, ziurejo ar neisimete kokia infekcija...
seip galiu teigti, kad demesio i tave ten mazai teikia, nk niekur neskuba, o apie pogimdyvines palatas patyliu is vis, gulima po 5 mamas, isivaizduokit, naktis kelios po cezario dejuoja, kitu leliukai verkia, mano pacios visa nakti nemiegojo ant ranku prasupau, zodziu poilsio jokio... norejo dar para laikyt, bet grieztai atsisakiau, nes ketvirtos paros be visisko miego nebuciau istverusi... Va tokia ta mano istorija, bet nesigailiu nieko, nes dukrele negalim atsidziaugti, kokia ji grazute, musu pasaulis visas....
Samute, kaip smagu , kad pamatei savo leliuka, grazu buvo skaityt, kaip tu pasakoji....
o del grupes kaip jau nutarsit taip gerai bus, ratas vis dideja ziuriu, smagu....