spygliukee parašė:
as nesulaukiu kada po darbo i lova krisiu ir taip ryt ryto bijau, nes rytais pradejo negera darytis...
pradejo pykinti?....
spygliukee parašė:
as nesulaukiu kada po darbo i lova krisiu ir taip ryt ryto bijau, nes rytais pradejo negera darytis...
pradejo pykinti?....
saulyte999 parašė:
pradejo pykinti?....
nu si ryta truputi paziaugciojau, uzkandau koses ir sustojo ji man kazkur, tai paskui nuejau i tualeta isikisau pirstus ir isvemiau viska
tada iskart pagerejo ir va visa diena nepykina manes, tik silpnuma jauciu...
spygliukee parašė:
nu si ryta truputi paziaugciojau, uzkandau koses ir sustojo ji man kazkur, tai paskui nuejau i tualeta isikisau pirstus ir isvemiau viskatada iskart pagerejo ir va visa diena nepykina manes, tik silpnuma jauciu...
nedaryk taip....nesukelk sau per jega vemimo
E.D.A.D. parašė:
nedaryk taip....nesukelk sau per jega vemimo
nu bet kad neimanoma kitaip, tik pirstus isikisau ir iskart viskas isejo, kitaip tikrai buciau darbe apsivemus arba pakely i darba
spygliukee parašė:
nu si ryta truputi paziaugciojau, uzkandau koses ir sustojo ji man kazkur, tai paskui nuejau i tualeta isikisau pirstus ir isvemiau viskatada iskart pagerejo ir va visa diena nepykina manes, tik silpnuma jauciu...
nu man antra diena kaip koks gumulas gerkleje...lyg ir nepykina, bet kartais ka nors tokio uzuodus , pvz. oro gaivikli tulike, ziaukcioti norisi...o kai pavalgau kaip tik gerai buna...praeina kiek laiko ir vel tas gumulas.....
kazkoks keistas reikalas....
spygliukee parašė:
nu bet kad neimanoma kitaip, tik pirstus isikisau ir iskart viskas isejo, kitaip tikrai buciau darbe apsivemus arba pakely i darba![]()
as tai negaliu sau taip daryti....
erdeigute parašė:
Dekoju![]()
![]()
![]()
Sveikiname su gimtadieniu ir su tokia gera naujiena.matosi kuo piukiausiai ||
saulyte999 parašė:
as tai negaliu sau taip daryti....
as tai kazkaip visada taip, buna ar po kokiu baliuku jei pykina, ar siaip nuo ko, tai visada taip darau , is karto palengveja ir visai kita savijauta, jau jei jauciu, kad kazkur sustojo ir lipa lauk tai taip ir isvemiu, nes kitaip man kankyne butu, nes labai retai, kad pati taip paimciau ir isvemciau...
spygliukee parašė:
as tai kazkaip visada taip, buna ar po kokiu baliuku jei pykina, ar siaip nuo ko, tai visada taip darau , is karto palengveja ir visai kita savijauta, jau jei jauciu, kad kazkur sustojo ir lipa lauk tai taip ir isvemiu, nes kitaip man kankyne butu, nes labai retai, kad pati taip paimciau ir isvemciau...
jo bet nestukiai per prievarta nereiketu sukelti sau vemimo
E.D.A.D. parašė:
jo bet nestukiai per prievarta nereiketu sukelti sau vemimo
na taip, bet tikrai neprievartavau saves, is karto isvemiau viska... ech, kad tik rytais mane papykintu ir visi blogumai tuo pasibaigtu
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai