saulyte999 parašė:
i ovuliavito sudeti jis ir ieina![]()
ai dabar pasiskaiciau sudeti ten gausu visko
ir beja kazkokiam psl radau ji pirkti uz 30.60..ar cia realybe kazin
saulyte999 parašė:
i ovuliavito sudeti jis ir ieina![]()
ai dabar pasiskaiciau sudeti ten gausu visko
ir beja kazkokiam psl radau ji pirkti uz 30.60..ar cia realybe kazin
zinoma, kad galima vien tik nakvisas gerti, ten i sudeti ieina ir kitos zolytes, tikrai nepersu jums, as pati tik vakar apie si papilda suzinojau, o kadangi beplanuodama ir taip visiems tyrimams daug pinigeliu isleidau, tai ta suma nepasirode man didele, as ji geriu ir lauksiu rezultatu
saulita parašė:
ai dabar pasiskaiciau sudeti ten gausu viskoir beja kazkokiam psl radau ji pirkti uz 30.60..ar cia realybe kazin
![]()
manau realybe juk galima pasiieskoti visad kazkur pigiau
siek tiek ne i tema
va sedziu ir galvoju ka cia skanaus pagaminti valgyti
ka jus skanaus gaminat vyrams?
saulita parašė:
ai dabar pasiskaiciau sudeti ten gausu viskoir beja kazkokiam psl radau ji pirkti uz 30.60..ar cia realybe kazin
![]()
kokiam puslapy radai uz tokia kaina?.....as vakar lyg ir perziurejau, bet 40 kapsuliu visur 50 lt kainavo....duok nuoroda
Elzbietajj parašė:
manau realybe juk galima pasiieskoti visad kazkur pigiau![]()
siek tiek ne i temava sedziu ir galvoju ka cia skanaus pagaminti valgyti
![]()
ka jus skanaus gaminat vyrams?![]()
man siand sunku galvot apie maista nes sedziu darbe ir dar sergu, isvis neturiu apetito....o su gaminimu ir man kartais buna sunku sugalvot...tai buna knisuosi internete randu koki troskini ar pan ir gaminu
. o kai tyngiu kanors daug marmalint tai iskepu vistienos, ryziu, salotos ir skanu
saulyte999 parašė:
kokiam puslapy radai uz tokia kaina?.....as vakar lyg ir perziurejau, bet 40 kapsuliu visur 50 lt kainavo....duok nuoroda![]()
jei as cia gerai suprantu www.tavopapildai.lt/ovuliavitas
saulita parašė:
man siand sunku galvot apie maista nes sedziu darbe ir dar sergu, isvis neturiu apetito....o su gaminimu ir man kartais buna sunku sugalvot...tai buna knisuosi internete randu koki troskini ar pan ir gaminu. o kai tyngiu kanors daug marmalint tai iskepu vistienos, ryziu, salotos ir skanu
![]()
Laikykis braske ;)
na jo atrodo kartais taip viskas tasibodo
eh,na reiks kazka sumastyti skanaus
saulita parašė:
jei as cia gerai suprantu www.tavopapildai.lt/ovuliavitas
o, aciu...jei reiks dar kitam menesiui, tai pigiau nusipirksiu
Elzbietajj parašė:
Laikykis braske ;)
na jo atrodo kartais taip viskas tasibodoeh,na reiks kazka sumastyti skanaus
![]()
jau tikrai, man gaminimui kartais fantazijos pritruksta
saulyte999 parašė:
o, aciu...jei reiks dar kitam menesiui, tai pigiau nusipirksiu![]()
nera uz ka..as taip netycia va i pirma pasitaikiusi psl iejau ir radau
tada reiks man irgi jauciu nusipirkt, juk blogiau tikrai nebus ...ir nevien del pastojimo, bet ir siaip sveika, o beto man ir mmm nera jau tokios kaip laikrodis
23 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai