akirne parašė:
kartu mokinomes kolegijoj pirma pusmetiEnrika as jei pameni
![]()
OOOOOOOOO!!!!!!labas mergyt
Malonu.
Ok merginos,kas norit renkames 1 val. centriniai aikstei..Gerai??
akirne parašė:
kartu mokinomes kolegijoj pirma pusmetiEnrika as jei pameni
![]()
OOOOOOOOO!!!!!!labas mergyt
Malonu.
Veronikutė... parašė:
OOOOOOOOO!!!!!!labas mergytMalonu.
nu as tai pasirodysiu kai mano oziukas teigsis papietauti, nes mum dar ir pusvalandis kelio iki miesto yra
Veronikutė... parašė:
Labukas...
Niu mamos mamos!!!!!!!!!!!!!!!!Kurios siandien busit!!!!!!!!!!!!Kike galim planuoti ir nesusitikti,oras geras dziaukimes....As planuoju i miesta eiti apie 1 valanda...Kas su manim???????
Labas,, o musu nejaugi niekas nepastebi, mes juk su vardiniu numeriuku
turetume ir mes suspeti prisijunkti
vvaidi parašė:
Labas,, o musu nejaugi niekas nepastebi, mes juk su vardiniu numeriuku![]()
turetume ir mes suspeti prisijunkti
![]()
nu as kazkaip kiek iseinu pasivaikscioti tai nelabai tu mamu ir matau, viena kita gal praeina, tai man net keista
Veronikutė... parašė:
Zodziu- mamytes,renkames 1 val centriniai aikstei,tada palaukiam kitu iki kokiu puse 2 ir einam prie bandos????Kas uz?
tai gal as tada iskart ten ie eisiu jei man neiseis ant 1, nereiks tada i kalna stumti vezimo
Veronikutė... parašė:
Zodziu- mamytes,renkames 1 val centriniai aikstei,tada palaukiam kitu iki kokiu puse 2 ir einam prie bandos????Kas uz?
laba. niu butu faina jus pamatyt ir "gyvai" pabendraut, bet mes dazniausiai 13 valgom, tai kol pasisotinas, susiruosiam jau ir po puses dvieju, o iki centro apie valande sparciu zingsniuku.. be to, mmm presidejo, tai po kambari vos pakrutu.. na, gal kita savaitele bus sulutes, tada ir susitiksi, galesim prie pilies kavikes isgert
Veronikutė... parašė:
mes visad valgom 1,puse2 ir po to einam miegoti,bet del tokiu isejimu buna issimcius.Bus siandien pamaitinta 12 val ir i trasa![]()
nematau tame jokios bedos....
buna dienu, kad ir as taip padarau, bet paskui visa diena jam matyt susijaukia, tai vakare jau aliarmas...
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai