ruta056 parašė:
nu liukstik mums dar luktelt reiks kogero
![]()
nuo 3 men kiek zinau pradeda skirti masaziukus
ruta056 parašė:
nu liukstik mums dar luktelt reiks kogero
![]()
nuo 3 men kiek zinau pradeda skirti masaziukus
kai as berniuka gimdziau pries du metus ,tai gimdyme dalyvavo lb jau pagyvenusi daktare mates kad jau i pencija senei laikas
,tik pavardes nepamenu is L ar B raides,bet nepatiko ji lb pikta irzli siurksti,niekas jei netiko,kad jau antra gimdziaupagal je jau man tur ir pakakt
,na sy kart vel pas je patekt nenoreciau
,na as per visus tris nestumus lankaus pas Stripeikiene tai ji ir per pirmagimes dukreles buvo gimima tai viskas lb sklandziai praejo,as je lb patenkinta esu ir seip ji visada maloni su sypsena veide ir daznai tyrimam siuncia
vaidona parašė:
Sveikos, noriu paklausti, gal ką esate girdėjusios apie Tauragės gimdymo namų gydytoja Lukavičienę? Kiek girdėjau jai apie 70 metų.
Laba,na as pas ja gimdziau,nu nelabai ji man is pradziu,kol negavo i kisene premijos
poto vis lakste ziurejo,bet labiausiai patiko akusere,tik pavardes deje nepamenu,tik zinau,kad ji ir mane prieme,kai as gimiau
kaip atrodo ta gydytoja lyg ir visus maciau ar toji gal nebuvo pas mane,vyresnio amziaus akusere tai buvo labai pamokslavo apie rysi su vaiku,man tuo tarpupo abziuoros ir draskymu svarbu buvo kad kuo ilgaiau mazoji lovytej miegotu kad atsigauciau ir lasine sulasetu,cia ne po gimdymo o po menesio kai teko sugrysti del komplikaciju
kazkada kai pas narbutiene buvau tai ji telefonu su kazkuria kalbejo tai mastau ar tik ne su ta pacia...nes ji taip susinervinus rageli padejo sako zmogui seniai i pencija laikas uzleist jaunesnius dirbti...sake kad skambineja ir klausineja kaip ka daryti ir laika gaisina jos...tai vadinas kazkokia sena ten tikrai dirba
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai